Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преден подлакътник за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абсолютно същия е като този на снимката и го има в различни цветове. от пред има поставка за едно чаша, а отзад за две. Само се чудя как да го сложа. И дали няма да пречи на ръчната спирачка

Коментар

За заинтересованите тука има един ама нещо много пари и повече пластмасата по него ! А и не виждам да има поставки за чаши!!!http://www.impas56.com/index.php?m=3...C5-%20L&zoom=1
      Прикачени файлове
      Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
      Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Този го видях но е много скъп. Поставките за чаши се издърпват неможеш да ги видиш иначе

Коментар

Ама има ли този поставки за чаши? Сигурен ли си?

Коментар

Незнам дали има, но е възможно

Коментар

Абе пичове това вярно ли е което го чета тук!?-----------------------------АВТОМАНИЯАдрес: София; ул. Хр. Ботев 29Тел.: (02) 314 812; Факс:Дейност: Авто аксесоариhttp://www.automarket.bg/r.asp?rid=1...--------Има ли на Хр. Ботев Автомания или това е прекалено старо?

Коментар

Има подобен магазин, мисля със същото име на ул Симеон, близо до Хр. Ботев...
                FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

rustson написа:
                  Абе пичове това вярно ли е което го чета тук!?-----------------------------АВТОМАНИЯАдрес: София; ул. Хр. Ботев 29Тел.: (02) 314 812; Факс:Дейност: Авто аксесоариhttp://www.automarket.bg/r.asp?rid=1...--------Има ли на Хр. Ботев Автомания или това е прекалено старо?
                  А като звънна на телефона, какво ти казаха?

Коментар

iko79 написа:
                    Абсолютно същия е като този на снимката и го има в различни цветове. от пред има поставка за едно чаша, а от зад за две. Само се чудя как да го сложа. И дали няма да пречи на ръчната спирачка
                    Този който е на моята снимка не пречи на ръчната. За другите не знам... Сега на новата кола мисля да вземам но коланите са фиксирани и ми трябва някакъв по-тънък подлакътник...

Коментар

Пичове купих си от Стрийт Маниа на П.Яворов 35лв имаше всякви цветове а имаше и един за 25лв ама беше пластмасов! Сега остава само утре да го монтирам! Ще сложа снимки като е готов!

Коментар

rustson написа:
                        Пичове купих си от Стрийт Маниа на П.Яворов 35лв имаше всякви цветове а имаше и един за 25лв ама беше пластмасов! Сега остава само утре да го монтирам! Ще сложа снимки като е готов!
                        Айде монтирай го по-бързо, че чакам снимки

Коментар

doofiat написа:
                          rustson написа:
                          Айде монтирай го по-бързо, че чакам снимки
                          АА Пичове супер стана все едно е направен за Бравото пасна като плесница на буза!!! Чак се чудя как не съм го направил по-рано! За сега няма снимки ама скоро ще го снимам! Работата по монтажа беше към 5-10мин - 6 видийки се завиват към кората и тва е! Много добре пасна тази седмица на срещата ще го покажа!П.С.Колега doofiat в събота можех да ти го покажа дори, ти мина на 5 см от мен бях на Христо Белчев тъкмо влизах в Лагуна и ти мина по улицата, чакаше един ентусиаст да паркира комбито си на пространство колкото за едно трабанче(съответно се отказа като разбра че няма да стане)!

Коментар

Колега rustson сложи няколко снимки за да видим как изглежда.
                            BRAVA 1,4 12V
                            Nissan Navara

Коментар

Оки днес ще го снимам !

Коментар

Такъв подлакътник гледах вчера в Монтана. Струваше 18лв. но не ми хареса защото ми се видя много пластмасов. Иначе поставка за чаша има една отзад. Другия ми хваща окото повече Rustson ако можеш да дадеш и някоя снимка как го захващащ направо ще е супер :D

Коментар

Working...
                                X