Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преден подлакътник за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преден подлакътник за Браво

Здравейте някой да знае къде може да се намери преден подлакътник за Фиат Браво и дали избщо има такова нещо, ако има колко струва ?

Re: Преден подлакътник за Браво

boka написа:
    Здравейте някой да знае къде може да се намери преден подлакътник за Фиат Браво и дали избщо има такова нещо, ако има колко струва ?
    Ново няма, търси втора употреба!

Коментар

hit-ko написа:
      boka написа:
      Не е точно така. Можеш да си вземеш универсален. За мойто браво си бях купил подлакътник който просто "заспа" в колата(Даже бях го снимал ама не мога да намеря снимката,жалко. Все едно за браво беше правен. Има ги навсякъде по магазините за автоаксесоари (Авто мания и тн...)

Коментар

НАмерих въпросната снимка ето как изглеждаше
        Прикачени файлове

Коментар

Uneek написа:
          hit-ko написа:
          boka написа:
          Не е точно така. Можеш да си вземеш универсален. За мойто браво си бях купил подлакътник който просто "заспа" в колата(Даже бях го снимал ама не мога да намеря снимката,жалко. Все едно за браво беше правен. Има ги навсякъде по магазините за автоаксесоари (Авто мания и тн...)
          Колко струва тоя подлакатник и от къде го взе? Искам да си купя.

Коментар

АМи от Благоевград си го взех, 30 лв. Но по принцип ги има навсякъде, дето продават автоаксесоари. А пък предполагам че в Илиянци ще има и всякакви модели... А конкретно този е перфектен, вдига се капака нагоре, става жабка, дърпа се напред и назад, и изскачат поставки за чашки, абе готина работа Лошото е че в сегашната кола не мога да вградя коланите ми пречат...

Коментар

Ей така изглежда направо супер... ще тичам да търся...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Здравейте да продължа темата някой знае ли къде точно в София може да се намери такъв подлакътник за Браво? И как се монтира!
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

ью си бях купил такъв за старата вектра ама там стоеше по добре защото таблото е черно .Бях го купил за 20 лв, преди 1 година имаше и други цветове с по заоблени форми и те бяха горе доло на такава цена, бях го закрепил с две види за пласмасата която е между двете седалки мисля че и на правото може да се закрепи по този начин.
                  Fiat Marea 1,9TD100

Коментар

А от къде го взе?

Коментар

rustson написа:
                      А от къде го взе?
                      Във всеки един магазин за автоаксесоари ги има. Спираш пред някой и почваш да мериш и който стане.

Коментар

Купете си от Мареа по моргите, аз се наточил също :D

Коментар

Намерил съм един такъв за 25лв и така съм му се наточил Удобно си е с подлакътник

Коментар

Къде си го намерил в магазин или на старо? Аз днес ще отида до Автомания да видя дали има!

Коментар

Чисто нов в Плевен

Коментар

Working...
                              X