Здравейте някой да знае къде може да се намери преден подлакътник за Фиат Браво и дали избщо има такова нещо, ако има колко струва ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преден подлакътник за Браво
Collapse
X
-
Re: Преден подлакътник за Браво
hit-ko написа:boka написа:Здравейте някой да знае къде може да се намери преден подлакътник за Фиат Браво и дали избщо има такова нещо, ако има колко струва ?
Коментар
-
Re: Преден подлакътник за Браво
Uneek написа:hit-ko написа:boka написа:Здравейте някой да знае къде може да се намери преден подлакътник за Фиат Браво и дали избщо има такова нещо, ако има колко струва ?
Коментар
-
АМи от Благоевград си го взех, 30 лв. Но по принцип ги има навсякъде, дето продават автоаксесоари. А пък предполагам че в Илиянци ще има и всякакви модели... А конкретно този е перфектен, вдига се капака нагоре, става жабка, дърпа се напред и назад, и изскачат поставки за чашки, абе готина работа Лошото е че в сегашната кола не мога да вградя коланите ми пречат...
Коментар
-
Ей така изглежда направо супер... ще тичам да търся...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
ью си бях купил такъв за старата вектра ама там стоеше по добре защото таблото е черно .Бях го купил за 20 лв, преди 1 година имаше и други цветове с по заоблени форми и те бяха горе доло на такава цена, бях го закрепил с две види за пласмасата която е между двете седалки мисля че и на правото може да се закрепи по този начин.Fiat Marea 1,9TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар