Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свестен тенекеджия и бояджия в Младост (София)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свестен тенекеджия и бояджия в Младост (София)

Здравейте колеги,преди няколко седмици един тираджия подпря колата на жената отстрани и сега ми трябва тенекеджия / бояджия.Предпочитам обаче да е в района на Младост, че не ми се минава половин София и т.н. Имам няколко въпроса относно вратата:1. Да търся друга с такъв цвят от морга или 2. Да я дам да се изчука, китоса и т.н.Мерси много.
    Прикачени файлове

Такъв детайл аз не бих се наел да го правя. По-добре си потърси врата същия цвят, даже тоя вариант трябва да излезе по-евтин от боядисване и изчукване на тоя.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

И аз мисля,че ще ти е по ефтино да си потърсиш врата в твоя цвят.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
        И аз мисля,че ще ти е по ефтино да си потърсиш врата в твоя цвят.
        Днес след 7 морги изобщо нямаха такава врата, и накрая на осмата намерих зелена.Та сега остава само да се пребоядиса и да се сложи на колата, като гледах се държи на 2-3 планки, но имам въпрос за токовете, как се откача това нещо?Някой знае ли как става това? И има ли тънкости при смяната на врата, нещо, което да се внимава и т.н.

Коментар

Аз съм много капризен и единсвено Lakaicho от фирума , като видях как си е боядисал колата с анти скеч лак , некъв керамичен ми хареса , иначе на всички намирам кусури но казвам пак на мене не ми е боядисвалнищо все още
          Power Under Pressure

Коментар

Като за начало първо я боядисайте и тогава я слагайте на колата. Иначе няма чак толкова пинизи. Токовете трябва да са на голяма пластмасова букса, която се развива на ръка. Откачате първо обтегача, после пантите и така. Внимавайте като я сваляте да не падне да ви удари че тежат доста вратите. Така че трябват поне двама за свалянето и качването. Качването по обратен ред. След като я качите вижте дали затваря добре навсякъде и ако не направете корекции от пантите
            Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
            Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
            X