Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

леко произшествие с рег. номер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

леко произшествие с рег. номер

Наскоро подпрях теглича (тия ш*б*ани тегличи трябва да ги забранят със закон ) на едно такси и предния номер в момента ми е леко сгънат, паднала е и малко от бялата боя ... Мога ли да мина с някакво изправяне криво-ляво или трябва да сменя табелите? Или мога да си карам така?

Ако можеш го оправи някак си и си карай с него,инак трябва да пререгистрираш МПС.Минах по тоя път заради откраднат преден номер.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Изправи номера и го мацни с малко бял автоемайл лак, където е обелен.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

има едно вълнообразни лентички, като холограмни стоят - да не ми направят проблем, ако са замазани нещо?

Коментар

Тея лентички се виждат само ако се доближиш до номера. КАТ-аджиите едва ли ще направят това усилие, ако изобщо обърнат каквото и да било внимание на предният номер.
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

и моя преден номер е така, даже е сцепен от теглич, някой като е давал назад го е ударил Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 ама го изчуках с чука и няма проблеми при мен обаче боя не беше паднала

Коментар

И моя номер е имал среща с теглич.Разнитих го и го оправих с чука.После самонарзки и толкова.Масово забелязвам ,че колите са с вълнообразни номера.Ех тези тегличи .
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

благодаря на всички за отговорите значи ще го пооправя, доколкото е възможно и ще си карам така ...

Коментар

Working...
                X