Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на картер на Фиат Пунто 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на картер на Фиат Пунто 1.9 JTD

Някой знае ли как вървят цените на картерите?

По спомени - нов около 1000 лв., втора употреба 200-400 лв., зависи как ще те прекарат.
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

400 !!! колега кво ме направи. ЗА 400 цял двигател може да се вземе. Е**х го в картера, колкото половин двигател. Кви са тея цени?
      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
        400 !!! колега кво ме направи. ЗА 400 цял двигател може да се вземе. Е**х го в картера, колкото половин двигател. Кви са тея цени?
        Е чугунен е. Какво очакваш? Чупят се, търсят се затова са скъпи. Защо мислиш ламаринените картери са евтини.И за 400 лв няма да намериш цял двигател като твоя.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Познат си взе за 85лв. от морга.Ама не помня 80 или 85к.с. беше Пунтото, ако изобщо имат разлика.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

к

аломиниев е.няма проблем дасе завари на аргон.
            тел.0897943620

Коментар

infineon написа:
              Hristian_Aleksiev написа:
              Е чугунен е. Какво очакваш? Чупят се, търсят се затова са скъпи. Защо мислиш ламаринените картери са евтини.И за 400 лв няма да намериш цял двигател като твоя.
              Бих поспорил за цената на 1.4 12V двигател, но не му е тук мястото. Ако картера на колегата не е тотално пръснат, нека потърси начин да го завари, ще му излезе по-евтино
              Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
              Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Не питай старило - питай патило! Картерът е алуминиев и ако не е тотално потрошен подлежи на заварка, въпреки че след такава интервенция на мой приятел му се наложи второ разглобяване и заваряне. При мен нещата бяха много зле - липсваше целия картер / на Брава ЖТД /, който мисля е същият, но дори и да не е, не вярвам да има голяма разлика в цените. Та както вече писах нов картер - по спомени беше около и над 1000 лв. Ако последните две години има някакъв драстичен спад на цените ще е супер... Втора употреба намерих от приятел за 240 лв., като в Ямбол ме изнудваха за 350-400 лв. Който може нека си купи не двигател, а цяла кола за тези пари, но това са реалностите в родината.
                Peugeot 301
                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
                X