Някой знае ли как вървят цените на картерите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на картер на Фиат Пунто 1.9 JTD
Collapse
X
-
Hristian_Aleksiev написа:400 !!! колега кво ме направи. ЗА 400 цял двигател може да се вземе. Е**х го в картера, колкото половин двигател. Кви са тея цени?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Hristian_Aleksiev написа:400 !!! колега кво ме направи. ЗА 400 цял двигател може да се вземе. Е**х го в картера, колкото половин двигател. Кви са тея цени?
Коментар
-
Не питай старило - питай патило! Картерът е алуминиев и ако не е тотално потрошен подлежи на заварка, въпреки че след такава интервенция на мой приятел му се наложи второ разглобяване и заваряне. При мен нещата бяха много зле - липсваше целия картер / на Брава ЖТД /, който мисля е същият, но дори и да не е, не вярвам да има голяма разлика в цените. Та както вече писах нов картер - по спомени беше около и над 1000 лв. Ако последните две години има някакъв драстичен спад на цените ще е супер... Втора употреба намерих от приятел за 240 лв., като в Ямбол ме изнудваха за 350-400 лв. Който може нека си купи не двигател, а цяла кола за тези пари, но това са реалностите в родината.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар