Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обръщане вътрешен ръб на калници

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обръщане вътрешен ръб на калници

Колеги някой, който може да помогне с раздуване на калници за района на София или около София (ако никой не се намери в София съм навит да дойда където има) с подобна на тази машинка http://www.youtube.com/watch?v=PqiTfYyaI1A , идеята е да не се налага после да пребоядисвам калниците, а директно след манипулацията да си качвам джантите и газ.По скоро може би ще ми свърши работа и само огъване на вътрешния ръб, предполагам че няма да се наложи чак раздуване на калниците.Давайте телефони и хора, които могат да ми свършат работа.Благодаря предварително :D Поздрави :D
    punto HGT

ами ако е само за вътрешния ръб пробваи сам аз мойте сам ги обърнах и не съм пребоядисвал
    Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
      ами ако е само за вътрешния ръб пробваи сам аз мойте сам ги обърнах и не съм пребоядисвал
      Кажи как си го направил :D Някой ще каже взимаш гумения чук и почваш леко по леко, но хората горе на клипа са го измислили по интелигентно за това питам ако някой си е направил такава играчка и го е правил това нещо да свирка Отделно идеята е ако се сложи и по ниско окачване да може пак да си карам колата със същите джанти, а не да мисля поредния начин за побългаряване (мнение от сорта сложи си по малки джанти не ме устройва)
      punto HGT

Коментар

Колега, ефектът с фендър ролърът е минимален, а да си ги обръщаш сам, е безумие, особено ако очакваш, някой да ти обясни във форума, как.Моят съвет е да раздуеш при тенекеджия и да боядисаш, или да не се занимаваш, за да не стане беля.

Коментар

еми виж клипчета в youtube а възможност да ти падне боята винаги има. И наистина е така хващай гумения чук и не става много леко иска си блъскане само подпирай с длан от външната страна и преди това задължително нагрей ръба с пистолет за топъл въздух, ако нямаш 1 кило кит по калника добре нагрят и няма да се напука боята. ти си решаваш аз съм с мк1 и не го щадя много
          Haters Gonna Hate

Коментар

Хвърли един поглед на това: http://www.youtube.com/watch?v=aXF4Z...eature=related
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

Working...
            X