Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Струва ли си Punto Evo 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Струва ли си Punto Evo 1.4

колеги засилил съм се да си купувам нова колица и ми излезе оферта за Puntо Evo , но се чудя дали си струва да се дадат 18 хилки или за тия пари да се вземе нещо 4/5 годишно по висок клас . Доколкото знам пунтарата дето ми предлагат е на 1 година на около 15000км лична собственост на дилъра на Фиат за Добрич , който излезе много близък приятел с мой много добър приятел който дефакто ме заведе при него . оборудването на Фиат-а включва 8 airbag-a по думите на дилъра има и ESP което е важно за мен . двигателя е бензинов 1.4 70 и няколко си коня беше забравих точно колко . на тест драйв се качих на Пунто само че 1.3 JTD което ми хареса адски много като возия и интериор . според вас струва ли си да се изтърсят тия пари за почти нов Фиат с гаранция и всичко поддържано като хората . другият ми вариант е тази алфа : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...061&f1=details
    Fiat 500 Black Jack 1.2 69hp

Алфата, макар тоя тип коли да не ми харесват и тази ярко оранжева кожа да ме дразни... ама по вкус и цвет тавариш нет....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Е какво е това употребявано Пунто за 18 хилки. Тази оферта от фиат.бг същото ли е? http://www.fiat.bg/?id=222&lan=BG&nid=43
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

собственост е на дилъра и е на 1 година и на около 15000км . какво му е странното с цената?

Коментар

Какво като е собственост на дилъра? Цената на чисто ново пунто е по-ниска октолкото ти предлагат едногодишно и на 15000км.
          Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
          Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

разликата между двете в оборудването е доста .. базовото е с 2/3 еърбега , няма ЕСП и още сигурно една сурия неща ..

Коментар

Тъй като съм работил близо 6 години във фирма голям вносител на автомобили за БГ (нови говоря) знам, че цената на една кола по норматив се намалява с 30% още щом е запалиш. Така, че ако този дилър не свали поне тези %-ти от цената се насочи към новия ФИАТ за 16250.
              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

А ако питаш мен за 16 бона хич не се насочвай към fiat

Коментар

Колега, щом те бият толкова пачките през ръцете, вземи си накоя чисто нова кола на лизинг, оскъпяването е 15-20% за всичките пет години, а то инфлацията в бг е поне 5-6 на година.Ако пък не щеш нова, вземи си някоя на лизинг, върната от лизинг, има бол от райфайзен лизинг, интерлийз, еуролийз и тн. аз лично гледах една за 15 бона няма да кажа каква марка, първоначална вноска 30% и 8 процента оскъпяване за всикчите три годиниДаже има едно браво 2008 150 коня бензин, предполагам е с фул екстри на 61 хил. км за 18 бинкиако ти е зор, пиши на лично да ти пратя линк, че може да се сметне за реклама...
                  Brava 1.6 EL, '98
                  182A4

Коментар

утре ще ходя да капарирам вече нещо измежду Punto/500/Sedici - всичко зависи от цената дето ще ми каже дилъра и модификациите и дали има квото търся на склад

Коментар

човек за 18 хилки, можеш да вземеш мн добра кола, аз за такова пунто абсурд да дам толкова пари и да ги имах..

Коментар

няма да купувам това дето сега има промоция за него ще си избирам сам какво да има и да няма вътре . а абсурт е просто да купувам кола втора употреба ...ако имате некви други предложения давайте докато има време .

Коментар

нз човек ти си решаваш, то зависи и за какво ти трябва автомобила де, ама аз бих си взел нещо седан примерно за тия цени има чисто нов хюндай ацент 1.4 / 1.6 седан

Коментар

колеги чакам да кацне на 27 Юни в София директно от Полша "ЗЛОСТЪР ЧЕРНОТО ВЛЕЧУГО" а.к.а. Fiat 500 Black Jack

Коментар

Щасливец После да я покажеш и ние да се порадваме !
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                              X