колеги засилил съм се да си купувам нова колица и ми излезе оферта за Puntо Evo , но се чудя дали си струва да се дадат 18 хилки или за тия пари да се вземе нещо 4/5 годишно по висок клас . Доколкото знам пунтарата дето ми предлагат е на 1 година на около 15000км лична собственост на дилъра на Фиат за Добрич , който излезе много близък приятел с мой много добър приятел който дефакто ме заведе при него . оборудването на Фиат-а включва 8 airbag-a по думите на дилъра има и ESP което е важно за мен . двигателя е бензинов 1.4 70 и няколко си коня беше забравих точно колко . на тест драйв се качих на Пунто само че 1.3 JTD което ми хареса адски много като возия и интериор . според вас струва ли си да се изтърсят тия пари за почти нов Фиат с гаранция и всичко поддържано като хората . другият ми вариант е тази алфа : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...061&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Струва ли си Punto Evo 1.4
Collapse
X
-
Е какво е това употребявано Пунто за 18 хилки. Тази оферта от фиат.бг същото ли е? http://www.fiat.bg/?id=222&lan=BG&nid=43Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Тъй като съм работил близо 6 години във фирма голям вносител на автомобили за БГ (нови говоря) знам, че цената на една кола по норматив се намалява с 30% още щом е запалиш. Така, че ако този дилър не свали поне тези %-ти от цената се насочи към новия ФИАТ за 16250.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Колега, щом те бият толкова пачките през ръцете, вземи си накоя чисто нова кола на лизинг, оскъпяването е 15-20% за всичките пет години, а то инфлацията в бг е поне 5-6 на година.Ако пък не щеш нова, вземи си някоя на лизинг, върната от лизинг, има бол от райфайзен лизинг, интерлийз, еуролийз и тн. аз лично гледах една за 15 бона няма да кажа каква марка, първоначална вноска 30% и 8 процента оскъпяване за всикчите три годиниДаже има едно браво 2008 150 коня бензин, предполагам е с фул екстри на 61 хил. км за 18 бинкиако ти е зор, пиши на лично да ти пратя линк, че може да се сметне за реклама...Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
nedialk00
човек за 18 хилки, можеш да вземеш мн добра кола, аз за такова пунто абсурд да дам толкова пари и да ги имах..
Коментар
-
nedialk00
нз човек ти си решаваш, то зависи и за какво ти трябва автомобила де, ама аз бих си взел нещо седан примерно за тия цени има чисто нов хюндай ацент 1.4 / 1.6 седан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар