Смених единият носач и останах учуден... струва ми се, че това е оригиналният носач на колата! Направил съм няколко детайлни снимки. Ще помоля някой да сподели мнение дали наистина това са оригинален носач и, ако е, то на, колко хиляди е (ориентировъчно разбира се)? Имам съмнения, че в Италия може да са взели този носач втора употреба и да са го сложили на колата, ама знам ли... не ми се сваля безпричинно колелото от другата страна за да разгледам дали носача е същия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носач... на колко хиляди е според вас?
Collapse
X
-
Re: Носач... на колко хиляди е според вас?
Vladim написа:Смених единият носач и останах учуден... струва ми се, че това е оригиналният носач на колата! Направил съм няколко детайлни снимки. Ще помоля някой да сподели мнение дали наистина това са оригинален носач и, ако е, то на, колко хиляди е (ориентировъчно разбира се)? Имам съмнения, че в Италия може да са взели този носач втора употреба и да са го сложили на колата, ама знам ли... не ми се сваля безпричинно колелото от другата страна за да разгледам дали носача е същия.
Коментар
-
vesko.t написа:Оригинален.Над 120-130К,въпреки ,че за тези километри и години гумата не трябва да е така напукана...FIAT Brava 1.4 12V
Коментар
-
Носачът изглежда да е оригинален. На Типото смених носачите на 130 000 или след близо 8000 по нашите пътища Е за сметка на това единият от новите изкара около 5000 и хлопна Но този път отидох и го дадох да му направят втулка. Човекът ми гарантира около 100 000 при условие, че на 10 000 го смазвам с гресFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Моите на типо-то ги смених преди няма 2000к и вече единия май хлопа или аз поне така си въобразявам защото нещо похлопва ама не установих сигурно дали е рейка (проверих накрайниците не са те) или замина носача.Не съм превзимал някоя голяма дупка ама все пак.Марката е Birth.Някой ако има впечатления да споделя .този на снимката изглежда доста по-напукан от старите моите за които гарантирано бяха на 150к и са от 88-ма година (оригиналните с които познатият ми си е купил нова колата) ама в България видяха само няма 2000км.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар