Да, събота е по добър за покупки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паднали букви
Collapse
X
-
max_damage написа:Колеги споделете имената на изпробвани марки двойно-лепящи ленти защото аз купувах едни и те даже не можаха да залепят на детето фигурките на стената Трябват ми да си залепя лайстните на вратите т.е. за външен монтажPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
За падналите буквички. И на пандата ми падна една, да залепени са с лента, но това е просто по-евтиното и бързо решение, но не и надеждното. Мойта буквичка я върнах на място с помоща на Master Sil motor - струва 3лв. малката тубичка. Мога да ви кажа, че повече няма да падне, ако някой не я изкърти с отверка.....Лентите поемат влага и отслабват с времето.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:max_damage написа:Колеги споделете имената на изпробвани марки двойно-лепящи ленти защото аз купувах едни и те даже не можаха да залепят на детето фигурките на стената Трябват ми да си залепя лайстните на вратите т.е. за външен монтаж. . (*)(*___)___/////___/(___*)(*) . .
Lancia Lybra SW 1.6 16V
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Danchojn написа:max_damage написа:Може би имаш предвид лепилата на церезит ама като ме ударят във вратата после няма как да сваля лайстната за да се ремонтира вратата :D. . (*)(*___)___/////___/(___*)(*) . .
Lancia Lybra SW 1.6 16V
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар