Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паднали букви

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, събота е по добър за покупки.

Коментар

max_damage написа:
      Колеги споделете имената на изпробвани марки двойно-лепящи ленти защото аз купувах едни и те даже не можаха да залепят на детето фигурките на стената Трябват ми да си залепя лайстните на вратите т.е. за външен монтаж
      За лайсните на вратите ти трябва полиуретан. Тези ленти не стават много много. Там където се използват, има обикновенно и щипки. Полиуретан на Церезит е доста добро решение. С това нещо лепят ъглови лайсни по стъпала, дето по цял ден се тъпчат и няма разлепяне. Лично съм направил 10-ки залепвания по автомобили с полиуретан и няма грешка.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

За падналите буквички. И на пандата ми падна една, да залепени са с лента, но това е просто по-евтиното и бързо решение, но не и надеждното. Мойта буквичка я върнах на място с помоща на Master Sil motor - струва 3лв. малката тубичка. Мога да ви кажа, че повече няма да падне, ако някой не я изкърти с отверка.....Лентите поемат влага и отслабват с времето.

Коментар

Danchojn написа:
          max_damage написа:
          Колеги споделете имената на изпробвани марки двойно-лепящи ленти защото аз купувах едни и те даже не можаха да залепят на детето фигурките на стената Трябват ми да си залепя лайстните на вратите т.е. за външен монтаж
          За лайсните на вратите ти трябва полиуретан. Тези ленти не стават много много. Там където се използват, има обикновенно и щипки. Полиуретан на Церезит е доста добро решение. С това нещо лепят ъглови лайсни по стъпала, дето по цял ден се тъпчат и няма разлепяне. Лично съм направил 10-ки залепвания по автомобили с полиуретан и няма грешка.
          Колега оригинално на либрата е с 2 щипки в началото и края, а между тях е двойнолепящата тъпотия...Това за полиуретана не знам как ще стане при положение че той се разширява Може би имаш предвид лепилата на церезит ама като ме ударят във вратата после няма как да сваля лайстната за да се ремонтира вратата :D П.П. Тези на Вюрт и 3м някой да знае около люлин дали могат да се вземат?
          . . (*)(*___)___/////___/(___*)(*) . .
          Lancia Lybra SW 1.6 16V
          Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Точно на либрата съм залепил всичко преди няколко дни с двойно лепящо. Лайсните по вратите, на праговете, букви, емблеми.......

Коментар

max_damage написа:
              Може би имаш предвид лепилата на церезит ама като ме ударят във вратата после няма как да сваля лайстната за да се ремонтира вратата :D
              Е нема мислиш за такива работи. Иначе пък може да я откраднат, знаеш ли Лепилото имам в предвид, не пяната.

Коментар

Danchojn написа:
                max_damage написа:
                Може би имаш предвид лепилата на церезит ама като ме ударят във вратата после няма как да сваля лайстната за да се ремонтира вратата :D
                Е нема мислиш за такива работи. Иначе пък може да я откраднат, знаеш ли Лепилото имам в предвид, не пяната.
                Фактите са срещу мен. в понеделник пак ми удариха колата тъй че трябва да го предвидя и това....П.П. Използвах една останала двойнолепяща лента която ми беше останала и залепих горе долу всичко но не ми стигна за 2 см. и сега едната лайстна ми е като крило
                . . (*)(*___)___/////___/(___*)(*) . .
                Lancia Lybra SW 1.6 16V
                Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                X