Здравейте колеги извинете ме ако не е мястото на темата ми. Имам проблем с пистовия си ремък сменил съм ремъка с нов но уви искара само един месец за малко да направя беля, мисълта ми е ремъка е с канали по него и вече 2-ри път ми прави проблем че някак си го разнищва ремъка и го къса жалко че нямам снимка да кача да видите. надявам се да сте разбрали моля ви помогнете двигателя ми няма защита и ме е страх
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПИСТОВ РЕМЪК ПРОБЛЕМ!!!!
Collapse
X
-
nedialk00
-
asenov1984 написа:Бензин 1.4 12в пистовия ремък ролките всичките са сменениpakumba написа:няма съосие затова.... ако е дизел, май си за ролка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не е лошо по едно друго Пунто да видиш как е сложен ремъка . Навремето реших да си сменя сам ремъка на Мерцедеса и уж всичко направих по правилата но като запаля след няколко минути гледам ремъка как бяга на една страна . Наложи се да извикам майстора си ,той дойде с дебелата книга за Мерцедес намери схемата как трябва да е поставен ремъка и се оказа че неправилно съм го поставил около ролката за обтягане.Та може и при Пунтото да има някакъв чалъм на поставяне.
Коментар
-
Tornado написа:asenov1984 написа:Бензин 1.4 12в пистовия ремък ролките всичките са сменениpakumba написа:няма съосие затова.... ако е дизел, май си за ролка.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ogi28b написа:Всъщност значението не е дизел или бензин, а е дали има или няма автоматична обтягаща ролка. В случая - има. Такъв тип ролка не е запазена марка за дизелов двигател. Има я в 1.2, 1.4, 1.8 - бензиновите двигатели на Браво.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар