Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на мотор на Браво - Дискусия и полезни съвети

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lithrone написа:
    DirtySouth написа:
    Бе има хора с ножче викторинокс си правят основен ремонт на двигателя ,а други с проксон гедоре с доживотна гаранция немогат да си сменят въздушния филтър , разни хора разни идеали , за мен е важно работата да върви.
    Еее, ти ме зарови :DProxxon не ми дадоха доживотна, обаче ... Смяташ ли да оправяш някакви документи в КАТ, или ще си останеш на "стария данък", с нов мотор?Питам, понеже един приятел, почти си е купил 2.0 от браво и се кани да си плаща малкия данък занапред.И той е с 1.4 12V
    Естествено че не смятам да го регистрирам като 1.6 ще остана с риска полицая като ме спре да извади шублера да ми свали колекторите , после главата да ми мери диаметъра на цилиндъра за да види че не е 1.4 , а 1.6 :D

Коментар

DirtySouth написа:
      Естествено че не смятам да го регистрирам като 1.6 ще остана с риска полицая като ме спре да извади шублера да ми свали колекторите , после главата да ми мери диаметъра на цилиндъра за да види че не е 1.4 , а 1.6 :D
      Дано не ти извадят Mitutoyo, да плакнеш очи, като по моя Proxxon

Коментар

DirtySouth написа:
        Е все пак има и номер на блока! Ама едва ли чак до там ще се стигне, само ако я продаваш гледай да е на човек от твоя град, че да не минава на канал!
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Да бе това е ясно , няма да се продава , вечно моя и като издаде багажа в надин

Коментар

Working...
          X