искам да ви попитам, дали някой знае какво мога да направя за моя Фиат seicento 900кб. бензинов 39коня, за да го накарам да върви повече?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да вдигна мощността на фиат сеиченто
Collapse
X
-
Да,аз знам.Продаваш го(ако има кой да го купи,ако ли не го подаряваш)и си взимаш примерно Браво 2.0 157 катъра Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
-
DirtySouth написа:Смени му мотора с 1.1 55 коня ще усетиш бая разлика като се има впредвид че до 100 ускорява с почти 5 секунди по-бързоFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
хахаха, мойто е Спортинг. Когато не карам на климатик се изстрелвам много бързо Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 а максималната скорост, с която съм била е 150км/ч, като ПОДЧЕРТАВАМ, (вдигнах заради някакъв досаден тир) не е за тази кола!!! Иначе нормално си върви със 120-130км/ч при хубаво време и без вятър :D а като се изпреварва, особено голяма машина, е хубаво скоростта да е под 120 :D щото се усеща едно леко засмукваме и отпускане при разминаването Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но това е за Спортинга, не знам 0.900 как върви, чувала съм, че доста тегаво, но много ми се иска да пробвам и да сравня
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=KujCU...lated...Има много варианти - не за пръв път възниква такова питане, в резултат на светнал надпис в главата на потребителя "change engine". Е, коства усилие, но пък резултатът е повече от впечатляващ.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар