Здравейте,дойде време за смяна на колата и след четене на форуми и статии реших да се пробвам с Фиат.Много съм се навил на Браво/а. Затова искам да ви попитам дали някой от вас ще ми окаже съдействие при огледите?Приготвил съм към 6000 лв, като държа на 1.6 двигател и климатик 3 или 5 врати не е от значение...Разбира се ще почерпя който ми помогне с огледа или пък ще му платя каквото му струва,защото въпреки подробните теми какво да гледаме, не се чувствам сигурен с покупката....то не, че не е до късмет ама все пак....Досега съм карал Рено 19 (много, много доволен съм от колата) и Астра (не съм доволен), така че мисля че е времеза пъргава италианка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ при покупка на ФИАТ?
Collapse
X
-
:D колега щом сй останал останал доволен от рено 19 то една запазена *brava/o* сйгурно ще е нещо като мерцедес :Dуспех,,,petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
-
Mitko написа:Kolyo написа:Радвам се, че има желаещи да помагат!Казвам че, вратите не са от голямо значение, защото предпочитам състоянието на колата.В момента си правя последна сметка колко мога да дам и сте ви пиша кога съм готов за огледите 500 лв ще стигнат ли за смяна на ремъци, филтри и масло на двигател 1.6?Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар