Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премахване на емблема на предна решетка ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Премахване на емблема на предна решетка ....

Лесната част я свърших - изрязването на емблемата:Сега остава сложната част - съединяването на ребрата.Как и с какво ? Нямам друга решетка, затова трябва с нещо да ги съединя.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

с тиксо, черно и всяка седмица смяна?!?Майтап, според мен няма да минеш без още една решетка, режеш от нея и наставяш,така профила и чялата визия няма ти бягат и ще стане най добре, самото лепене със железна мрежичка пистолет с топъл въздух и пример горелка за нагряване на мрежичката...после кит шкурене и тка нова готина решетка!
    ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

намери си някоя счупена решетка от някаде и вземи ребра иначе има и скъпи варианти
      Fiat punto 1,1
      Fiat bravo 1,6 16v
      Fiat bravo 2,0 20v
      Honda civic 1,5
      BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Туй е доста кофти пластмаса, по спомен беше твърда. Гледаш кво пише на нея ><, такъв знак трябва да има някъде за да видиш какъе е материала. Най-добре друга решетка и електродчета от нея и с пистолет за горещ въздух.

Коментар

Погледни това : http://www.fiatforum.com/stilo-guide...dge-grill.html , може да ти помогне малко,макар че и при мен стана с парчета от старата решетка. А това е крайния резултат
          Прикачени файлове
          Fiat Stilo 1.2 - 16v
          80hp - 6 Speed '02

Коментар

Тъй, намерих парчета от друга решетка.С поялник и мрежичка ще ги съединя.Какъв точно кит ми трябва за запълването ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

mayora, страшно добре се е получило :D
              Más vale tarde que nunca
              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

кола

Трябва да има и някакви железни пластини да държи За лепене смола не става за пластмаса Кита трябва да бъде също за пластмаса.Трябва да стане нещо такова Като си почнал да правиш направи и бронята изрязана до долу с цяла решетка .
                Прикачени файлове
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ключар, точно това написах, че с мрежа ще закрепя парчетата и с поялника отгоре, после китче.Бронята, така както си е, си ми харесва
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Надявам се до края на деня да е готова за боядисване :D Само се чудя черна или в цвета на купето.Но някак си черно се връзва най-добре с лайсните около нея.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Черна, разбира се Като погледнеш отгоре, забелязват ли се тези несъвършенства тук, или снимката заблуждава, че линията на решетката е поизкривена леко?

Коментар

Ще си проличи като я пръсна.Това там е кит-а.Абе няма да е перфектно права, но за сефте ми е
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако крайния резултат е задоволителен за мен, веднага свалям мойта и ти я пращам по Еконт :D.
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

И пари да ми даваш , няма да се захвана, за всяко нещо си има определени хора.Ама мога да ти продам парчета Остава и да изсъхне:
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                            X