Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Освежаване на лайсните по броните ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Освежаване на лайсните по броните ....

Това нещо лекува ли се и как ?Временни(седмични, месечни) решения с мазила не ме интересуват.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Боядисване. Дългосрочно решение, докато не те зажули някой. Мойте ми ги оправиха в сервиз, когато ми боядисваха бронята. Дори местата с откъснати парчета от лайсната въстановиха
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

На пунтото си ги възтанових много лесно ама е играчка работа само ти трябва шкурка P1000 и P2000 после полираш и стават като нови П.П има значение и каква паста и с какво киче ги полираш тук се иска машинката с която работиш да е малка с цел да не докачиш и боята иначе при мене стана савършенно гладки

Коментар

трябвати само пистолет за топъл въздух и стават като нови.нагряваш докато почернеят хубаво и си готов

Коментар

JTD RACER написа:
          трябвати само пистолет за топъл въздух и стават като нови.нагряваш докато почернеят хубаво и си готов
          Туй го четох у VW клуба. Ще взема от морга някоя лайсна и ще пробвам
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

JTD RACER написа:
            преди пистолета с шкурка трябва да се загладят драскотините

Коментар

С шкурка, но не на ръка ами с машина. Първо ги жулиш за да излязат драскотините до колкото може, мажеш с кит за брони. След това се пръска пластофикс, шприц и търкаш вече на вода. Ако искаш да е гладка направо се боядисва. Ако искаш да има структура се пръска с друго, структурата на Боди която е на спрей е много добра и става доста добре с нея.Тия дни ще правя същото упражнение, но при мен ще ги боядисвам с цвета на колата. Издрани са доста дълбоко при мен и има една спукана която трябва да залепя.

Коментар

Днес ми дадоха един пистолет за горещ въздух и реших да пробвам.Ефект наистина има-черното придобива по-свеж вид,реших и да задържа повече на едно място но пластмасата почва да се топи.На едната снимка се вижда в левият ъгъл където е обработено с пистолета каква е разликата.Другите са преди и след процедурата.Като цяло съм доволен.
                Прикачени файлове
                Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Нека и аз да се вмъкна в темата.В този ред на мисли знае ли някой лайсните на вратите на стило,само на щипки ли са.

Коментар

да,имат по 5-6 на голямата и 3 на малката(за 3-вратото)
                    Fiat Stilo 1.2 - 16v
                    80hp - 6 Speed '02

Коментар

Working...
                    X