Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Освежаване на лайсните по броните ....
Collapse
X
-
На пунтото си ги възтанових много лесно ама е играчка работа само ти трябва шкурка P1000 и P2000 после полираш и стават като нови П.П има значение и каква паста и с какво киче ги полираш тук се иска машинката с която работиш да е малка с цел да не докачиш и боята иначе при мене стана савършенно гладки
Коментар
-
С шкурка, но не на ръка ами с машина. Първо ги жулиш за да излязат драскотините до колкото може, мажеш с кит за брони. След това се пръска пластофикс, шприц и търкаш вече на вода. Ако искаш да е гладка направо се боядисва. Ако искаш да има структура се пръска с друго, структурата на Боди която е на спрей е много добра и става доста добре с нея.Тия дни ще правя същото упражнение, но при мен ще ги боядисвам с цвета на колата. Издрани са доста дълбоко при мен и има една спукана която трябва да залепя.
Коментар
-
Днес ми дадоха един пистолет за горещ въздух и реших да пробвам.Ефект наистина има-черното придобива по-свеж вид,реших и да задържа повече на едно място но пластмасата почва да се топи.На едната снимка се вижда в левият ъгъл където е обработено с пистолета каква е разликата.Другите са преди и след процедурата.Като цяло съм доволен.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар