Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat : Bravo , Brava или Punto

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги, и аз се надявах да купя кола нов внос след 01.01.2007 г. и да я взема без тези 1000 и кусур / според кW / лева - 24 лева на киловатче така нареченото ДДС плюс екотакси и други налози и данъчета....но след като прочетох някъде, че в държавния бюджет само от ДДС на внос на автомобили втора ръка влизали по 364 000 000 лева / нулите са вярни и прочетено значи - триста шейсет и четири МИЛИОНА / годишно, разбрах, че от 01.01.2007 г. нашите депутати ще измислят нещо друго, някаква такса заместител на ДДС-то. щото тва пичове и п....ки са много пари, пари които могат да се харчат и от там да идват далаверки за нашите управляващи....тъй че и аз си купих едно фиатче...стиснах очите и го взех, с всичките му кусури и хубави страни / да се надяваме, че са повече :D /тъй че пич - ако си решил да купуваш нещо - взимай сега без да се замисляш!!! а какво ще вземеш - тва зависи колко парички си приготвил и кво ще ти легне на сърцето!!! аз моята я взех от www.mobile.bg.... p.s. 1 съвет - не взимай кола от автокъща - там са всички коли които не са били продадени, нещо им има и не са читави. и стоят на слънцето и чакат да дойде да ги вземе някой баламурник гледай да не си тки!!!
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
    X