Един приятел е закъсал с Бравата 1.4, по негови думи сутринта не е искала да запали и ламапата за кода не угасва. Възможно ли е проблема да е в ключа или нещо по сериозно, той разполага с още два ключа, но трябва да ги вземем от ВТ първо. Колата е на 50км. от ВТ и честно казано се притеснявам да я дърпам толкова път без спирачки, всичко може да стане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закъсала Фиат Брава - Спешно...
Collapse
X
-
nedialk00
-
Чети бе колега чети.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...питаите този начин и кажи има ли резултат, но трябва да си знае кода от картата.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Аз имах същия проблем когато ходих да ми слагат газовата, пича каде ровил и ми беше изгорил имобилайзера. пак така светеше лампата за кода и не палеше( не подаваше искра към свещите)като я закарахме в сервиза я закачиха на диагностика и разбраха от каде е проблема. Самия имобилайзер е зад жабката. Иначе не се притеснявай за тегленето спирачки си има, малко по-силно трябва да се натискат. Моята я дърпахме 5-6 километра в градски условия. тръгни-спри по светофарите и кръстовищата
Коментар
-
Не знам дали са ме излъгали или не, но при мен ми обясниха, че след като е изгорял то решенията са две. 1) да се сложи емулиращо устройство което да лъже компютъра че кода е наред. При мен ползвали другия подход взели чипа с паметта от моя имобилайзер и го сложили на друг от същия модел. Колко истина има в това не знам ма ми взеха 80 за ремонт и диагностика. И колата до сега вече 2 години и половина няма проблем. Не споря че имобилайзера е в ляво или дясно, но при мен почнаха да ровят зад жабката, може би са търсили реле или бушон. Все пак колегата да я закара на диагностика и тогава ще се разбере какво има на колицата, за сега всички гадаем
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар