понеже става дума за ГТ, та не знам дали не съм за раздел "Тунинг" :P интересни смеси се появяват на широколентовата сонда. на празен ход 13-ки, на круиз 12-ки, а на газене - 10-ки.смених ламбда сондата и вече смесите са: празен ход 15, круиз 13-ки, целата газ 10, та даже и деветка се показа.какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смеси на пунто гт
Collapse
X
-
Re: смеси на пунто гт
strip написа:понеже става дума за ГТ, та не знам дали не съм за раздел "Тунинг" :P интересни смеси се появяват на широколентовата сонда. на празен ход 13-ки, на круиз 12-ки, а на газене - 10-ки.смених ламбда сондата и вече смесите са: празен ход 15, круиз 13-ки, целата газ 10, та даже и деветка се показа.какво да правя?тежък е животът лек...
Коментар
-
strip написа:колата леко е позасилена с дюзи и турбо, както следва 315сс и тд04.тежък е животът лек...
Коментар
-
деветки... за кратко е показала 9-ка, ама и на 10-ки е много блажно ми се струва. мисля, че трябва да гоним ниска 12-ка.колата работи перфектно, грешки няма, не свети чек, дебиломера е здрав - проверено е, въздушният филтър може да е занемарен, което е срамно признавам си и ще си купя нов!чипче имам, като за моя стейдж себ.*тва себ от себастиан фетел ли идва? ако е така повече няма да ползвам тия чипове и ще искам уеб. от уебър *ако темата е за раздел "Тунинг".... се извинявам на модераторите за създадените неудобства
Коментар
-
strip написа:деветки... за кратко е показала 9-ка, ама и на 10-ки е много блажно ми се струва. мисля, че трябва да гоним ниска 12-ка.колата работи перфектно, грешки няма, не свети чек, дебиломера е здрав - проверено е, въздушният филтър може да е занемарен, което е срамно признавам си и ще си купя нов!чипче имам, като за моя стейдж себ.*тва себ от себастиан фетел ли идва? ако е така повече няма да ползвам тия чипове и ще искам уеб. от уебър *ако темата е за раздел "Тунинг".... се извинявам на модераторите за създадените неудобстватежък е животът лек...
Коментар
-
WhitePower е адски прав ако ти е богата колата смени регулатора с регулируем и си нагласи горивото на 1 бар а не както е заводски на 3бара така колата 6те ти стане по бедна , в никакъв случаи проблема не е от чипа (тои е просто перфектен ) другото което каза колегата WhitePower провери дебитомера дали не е от него при мен беше точно от него като го обърнах на обратно всичко си доиде на мястото :P сега колата ми е с перфектни смеси
Коментар
-
urban-team написа:WhitePower е адски прав ако ти е богата колата смени регулатора с регулируем и си нагласи горивото на 1 бар а не както е заводски на 3бара така колата 6те ти стане по бедна , в никакъв случаи проблема не е от чипа (тои е просто перфектен ) другото което каза колегата WhitePower провери дебитомера дали не е от него при мен беше точно от него като го обърнах на обратно всичко си доиде на мястото :P сега колата ми е с перфектни смесиPower Under Pressure
Коментар
-
след смяна на ламбда сондата смесите почти си дойдоха на място!на празен ход 15-16, средно даване на газ - 13-14, но на цялата газ става доста по-интересничко! на трета до около 6 000 об. смесите отиват до 11, което е .... блажничко, след това обаче се появява нещо като fuel cut и колата закопава носа, веднага вкарвам 4-та и колата продължава да работи на тласъци, 5-та - същата ситуация!ecu и дебитомер - проверени и всичко е ок. давайте идеи!
Коментар
-
strip написа:след смяна на ламбда сондата смесите почти си дойдоха на място!на празен ход 15-16, средно даване на газ - 13-14, но на цялата газ става доста по-интересничко! на трета до около 6 000 об. смесите отиват до 11, което е .... блажничко, след това обаче се появява нещо като fuel cut и колата закопава носа, веднага вкарвам 4-та и колата продължава да работи на тласъци, 5-та - същата ситуация!ecu и дебитомер - проверени и всичко е ок. давайте идеи!тежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар