Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво лепило да залепя ...
Collapse
X
-
lithrone
Re: С какво лепило да залепя ...
Огледай дали има повърхности, които да залепиш изобщо.Имам в предвид, такива, които след залепване да не се вижда лепилото.Ако има, аз бих го направил с Super Bond на Henkel.Гледай само да не капнеш някъде където не трябва, че няма оправяне после.
-
http://postimage.org/image/1tyl4wpok/ тук се вижда "леглото" , в което може да се залепи.Материала(таблото) е някакъв странен, не мога да го опиша и е грапав.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
lithrone
Хенкела, няма да държи там, дълго, а смолата няма да хване на тая материя, от която ти е направено таблото... ще помисля и ще пиша пак, ако никой не е родил нищо преди мен.На топлия силикон не бих заложил...Горе-долу какво е напрежението дето ражда тая лайсна?Като гледам, бая напъва, май, особено отляво?Таблото е от същия материал като това на Бравите и др. подобни, нали?
Коментар
-
lithrone
emzo написа:Не, материала е по-гаден, като на ауди а3 е. Релефен.Ами не е много голямо напрежението, но то си е така от години, на доста Стила съм го виждал.
Коментар
-
Според мен, ако се почисти със спирт и после безцветен поксипол ще стане. Може да се нанесе финно само по ръба и не трябва много време да се държи за да хване. Естественно ще е здраво след 24 часа, но няма да му влияе топлината и студа. Мое мнение. Успех!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
nedialk00
вземи една спринцовка с игла и една капчица изсмучи капчицата със спринцовката, и след това напълно там в отворчето и натисни, според мен ще стане, а и така няма да си личи, че е лепено отстрани, няма да има следи от лепила и да стои грозно
Коментар
-
UHU plus endfest 300 е подходящо в този случай (според мен) - http://www.supermagnete.de/docs/uhu_...st_300_eng.pdf.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар