Здравейте колеги, интересувам се от затъмняване на задните стъкла, дали някой знае как стои въпросът с това дали КАТ правят проблеми ако карам със затъмнени задни прозорци и как е най-добре да ги затъмня!А също така и къде мога да отида и да ми ги затъмнят качествено, а не при първото сваляне и дигане на стъклото да се надраска - знаете за какво става дума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване на стъкла
Collapse
X
-
Не знам с каква цел искаш да ги затъмниш но аз исках с цел детето ми като беше бебе слънцето да него пече .И аз като теб исках качесвено но ми обявиха цена от 140лева човек в който съм сигурен че клиент за рекламация не се връща .И си казах че ако не е качесвено няма да е никакво затъмнение цената не ме устрой .Същия човек ми каза ако искам аз да си купя фолио той да го залепи за 40лв за труд но не дава гаранция .Прави си сметка че качесвеното фолио е много скъпо не като това в повечето магазини по 10/15 лева за ролка.С кат няма да имаш проблеми те нямат уреди за измерване на пропосливоста на светлина.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Реклама
Collapse
Коментар