Здравейте, колеги, поради проблем при паленето отидах на майстор. След няколко часа той ми звънна и ми каза приблизително следното: "Стартера е за смяна, някакви зъбци по не го са счупени, но не е само това - имало проблем в някакъв маховик, като щял да опита да го обърне, защото без това, нов стартер би се скапал мн. лесно, като за да извърши горното трябвало да вади скоростната кутия". Молбата ми е, ткт не съм толкова технически компетентен, да ми обясни някой какво всъщност е станало по колата, така ли следва да се процедира в подобен случай и ориентировъчно колко може да излезе ремонта. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стартер + зъбци на маховик ?
Collapse
X
-
Re: Стартер + зъбци на маховик ?
Absolut написа:Здравейте, колеги, поради проблем при паленето отидах на майстор. След няколко часа той ми звънна и ми каза приблизително следното: "Стартера е за смяна, някакви зъбци по не го са счупени, но не е само това - имало проблем в някакъв маховик, като щял да опита да го обърне, защото без това, нов стартер би се скапал мн. лесно, като за да извърши горното трябвало да вади скоростната кутия". Молбата ми е, ткт не съм толкова технически компетентен, да ми обясни някой какво всъщност е станало по колата, така ли следва да се процедира в подобен случай и ориентировъчно колко може да излезе ремонта. Благодаря предварително!Човекът е човек когато е на път.
Реклама
Collapse
Коментар