Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Книга-ръководство за ФИАТ Пунто ?? :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Книга-ръководство за ФИАТ Пунто ?? :)

Здравейте. И преди съм разглеждала сайта, но днес се и регистрирах. От скоро се движа със фиат пунто 75ELX, и тъй като имам доброто желания да опозная колата по-добре ми се ще да прочета това "тънко" фабрично книжле. Обаче не знам италиански. Някой случайно да е попадал на превод на български. )Предварително благодаря за евентуалното ви внимание към абсолютния новак - мен. )

доколкото знам има ама е на чешки сайт ръководството за пунто
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

То ако е на сайт пак може да се пусне през някоя от програмите за превод. Можеш ли тук да ми пуснеш линк.

Коментар

Elito написа:
        То ако е на сайт пак може да се пусне през някоя от програмите за превод. Можеш ли тук да ми пуснеш линк.
        Тук http://punto.mysteria.cz/fiat.htm но това е сервизно ръководство,по скоро мисля ,че те интересува ръководство за потребителя...такова поне аз не съм намерил в Нета, и моето е на италиански...
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

За съжаление и при мен има книжки за Пунто в излишък но все на италиански. Ако нещо конкретно те интересува питай вече повече от година карам същото Пунто а и доста такива са ми минали през ръцете все пак такова ми е естеството на работата

Коментар

Благодаря ви за отговорите. Стенли, благодаря за отзивчивостта. Уви, нищо така конкретно не се сещам да питам. Исках като цяло да прегледам книжлето. Но ако изскочи някой въпрос може да пиша и направо на лични.

Коментар

Working...
            X