Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Могат ли да се направят задните прозорци на Браво отваряеми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Могат ли да се направят задните прозорци на Браво отваряеми?

Колеги да ви попитам има ли вариант да се направят задните прозорци да се отварят? Става въпрос настрани да се отварят 4-5 см , а не надолу. Понеже преди години баща ми караше едно Дайхатсу Куоре и неговите прозорци отзад бяха така по две пантички и механизъм за отваряне и затварянеи и ми е мерак и задните ми прозорчета леко да се отварят. Ако някой го е правил да пише лесно ли е и какви пари му е излязло.Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.6 16V истинската италианка.

за мерцедес или субару говорим

Коментар

Сигурно за Браво.... Аз мисля че ако се направят да се отварят, което ще е много трудно, това ще е още едно нещо което ще потропва, поскърцва или тече :D
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Браво

Колеги извинявам се става въпрос за Браво. Сигурен ли си че ще тропа, скърца, капе и т.н.
        Fiat Bravo 1.6 16V истинската италианка.

Коментар

На мен ми е интересно кое Браво си отваря задните прозорци на доло.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Е не мога да кажа със сигурност дали ще капе, но ще е много трудно да се направи. Мога само да кажа че Alfa Romeo 145 има отваряеми задни прозорци... открехват се леко. Ако някой иска може да вземе някакви идеи от там, аз не съм ги гледал как са... но ще трябват някакви уплътнения освен механизъм за отваряне
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Фиат РИТМО,Фиат ПУНТО,...не изглежда сложно,а и не тропа,скърца ...и т.н.
              1234567890

Коментар

Working...
              X