Здравейте . Поразвали ми се Бравата 1.4 12 V .Овлякаха и основни и биелни лагери та въпроса ми е ня кой който е правил такъв ремонт да ми каже мога ла да ги сменя без да свалям вала и възможно ли е смяна на лагери без шлаиф на вала .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Основни и биелни лагери.
Collapse
X
-
Работата е там че всички неща за които говориш могат да бъдат измерени и без да се разглобява мотора -с едно елементарно махане на картера и лагерите и да - лагерите могат да бъдат подменени и на място както и да бъде почистен вала от остатъците от завлеклите лагери.Съвсем друг е въпроса какво ще решиш след измерването на вала но във всички случай щом досега е вървял със старите лагери с нови ще е по добре.Преди да сложиш новите обаче помисли защо са завлекли старите иначе нещата ще се повторят.
Коментар
-
svetljotod написа:И по какво се разбира, че са заминали лагерите, че не съм на ти с двигатели с вътрешно горене?Човекът е човек когато е на път.
Коментар
-
dimax1413 написа:svetljotod написа:И по какво се разбира, че са заминали лагерите, че не съм на ти с двигатели с вътрешно горене?Човекът е човек когато е на път.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар