Здравейте - имам проблем аз с мойта кола Пунто 1.6 , 90 кс. , 95 год , тука от 3 - дена ми губи мощност , като задавена е ! Рарвото което реших , беше че е от горивото - филтъра - но уви . След което ходих в BOSH - сервиза , (там режат от кръста) - но както и да е - в крайна сметка не можаха да разберат проблема - освен че ми дадоха някаква добавка - от която да кажа от 2 - денакарам с нея - ефект - нулев . ако някой е имал подобен проблем - или савет , бих бил благодарен . благодария предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с фиат Пунто - 1.6
Collapse
X
-
Re: проблем с фиат Пунто - 1.6
velin_skript написа:Здравейте - имам проблем аз с мойта кола Пунто 1.6 , 90 кс. , 95 год , тука от 3 - дена ми губи мощност , като задавена е ! Рарвото което реших , беше че е от горивото - филтъра - но уви . След което ходих в BOSH - сервиза , (там режат от кръста) - но както и да е - в крайна сметка не можаха да разберат проблема - освен че ми дадоха някаква добавка - от която да кажа от 2 - денакарам с нея - ефект - нулев . ако някой е имал подобен проблем - или савет , бих бил благодарен . благодария предварителноEx. Grande Punto Driver
Реклама
Collapse
Коментар