Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с фиат Пунто - 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с фиат Пунто - 1.6

Здравейте - имам проблем аз с мойта кола Пунто 1.6 , 90 кс. , 95 год , тука от 3 - дена ми губи мощност , като задавена е ! Рарвото което реших , беше че е от горивото - филтъра - но уви . След което ходих в BOSH - сервиза , (там режат от кръста) - но както и да е - в крайна сметка не можаха да разберат проблема - освен че ми дадоха някаква добавка - от която да кажа от 2 - денакарам с нея - ефект - нулев . ако някой е имал подобен проблем - или савет , бих бил благодарен . благодария предварително
    punto 1.6

Re: проблем с фиат Пунто - 1.6

velin_skript написа:
    Здравейте - имам проблем аз с мойта кола Пунто 1.6 , 90 кс. , 95 год , тука от 3 - дена ми губи мощност , като задавена е ! Рарвото което реших , беше че е от горивото - филтъра - но уви . След което ходих в BOSH - сервиза , (там режат от кръста) - но както и да е - в крайна сметка не можаха да разберат проблема - освен че ми дадоха някаква добавка - от която да кажа от 2 - денакарам с нея - ефект - нулев . ако някой е имал подобен проблем - или савет , бих бил благодарен . благодария предварително
    Колега в този сервиз правиха ли комп.диагностика,мериха ли налягането на горивото?На ниски или високи обороти се дави?Как е катализатора ?Погледни на ЛС
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Пич , взех си колата днес , смених лан. сонда , и бобината - 407 лв. - , но сега е самолет :P , благодаря за идеите ! с поздрави велин !
      punto 1.6

Коментар

Working...
      X