Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спукан бензинопровод на Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спукан бензинопровод на Пунто

Спука се един от бензино проводите точно под пасажерската седалка и незнам какво да правя... Въпроса ми е такъв как може да се оправи този проблем и дали трябва цялата система да се смени от двигателя до резервоара????Модерирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
    www.puntopower.com
    FIAT Punto 1.2 16V Sporting

ако караш на газ, първо си спир помпата да не бачка докато караш на газ, и после търси точно каквото ти трябва от някоя морга, ако има някъде надки може и да не ти трябва цял бензинопровод виж как е точно

Коментар

ами той маркуча е пластмасов и е цял.... не съм на газ... мисля временно сега да отрежа мястото кадето е спукано и да сложа гумен маркуч и да го хвана със скоби.. докато намеря цял за да го сменя..какво мислите ?
      www.puntopower.com

Коментар

ще стане. само трябва качествен маркуч и хубави скоби повечко.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

На Семперит маркучите не са лоши. Освен скобите също бих залепил маркуча с малко силикон и да не се занимавам със цялостна смяна.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Още един глас за Семперита,като и аз бих направил същото като колегата Danchojn.
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Колега има бързи връзки за шлаухи не сезанимавай с глупости с скоби .
              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Наистина, виждал съм такива в магазин за тежкотоварни автомобили, но не бяха никак евтини. А в случаят, не се гони съединението да е разглобяемо. Бих го направил колкото се може по-неразглобяемо.
                Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Ми от металните дето се стягат с ключ вярвай ми няма разглабяне
                  Прикачени файлове

Коментар

А някой има ли представа от каде мога да намеря такъв конектор метален ? аз съм от Пловдив. Защото колата ми трябва и гледам да я оправя максимално бързо за да си свърша работата и това с маркуча го измислих като временен вариант ?
                    www.puntopower.com

Коментар

До къде я докара ,намери ли си конектора По принцип вносителя е в Плевен и магазина е тук ,имат стотици видове имат и сайт ПНЕВМАТИК пишеш у гугъл инъче ако не намериш мога да ти пратя един

Коментар

Working...
                      X