Пунтото ми е 1.1 1996г. блокира ми алтернатора и ми се скъса ремъка за него! незнам какво да правя незнам къдя да я карам да я оправят и може ли изобщо да я карам незнам дали върти водната помпа и ме е страх да я карам. имам пунто от скоро преди това имах МАРЕЯ и ТИПО. моля помагайте ако имате някакви наблюдения!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокира ми алтернатора на Пунтото
Collapse
X
-
е какво да имаме наблюдения виж какво се върти на този ремък и ще разбереш за водната помпа. иначе ти е блокирал единия лагер, сигурно доста време е свирил. може да ти е счупило направо корпуса, при мен така беше станало и го смених с другоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Блокира ми алтернатора на Пунтото
DivakaF1 написа:Пунтото ми е 1.1 1996г. блокира ми алтернатора и ми се скъса ремъка за него! незнам какво да правя незнам къдя да я карам да я оправят и може ли изобщо да я карам незнам дали върти водната помпа и ме е страх да я карам. имам пунто от скоро преди това имах МАРЕЯ и ТИПО. моля помагайте ако имате някакви наблюдения!Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Блокира ми алтернатора на Пунтото
vesko.t написа:DivakaF1 написа:Пунтото ми е 1.1 1996г. блокира ми алтернатора и ми се скъса ремъка за него! незнам какво да правя незнам къдя да я карам да я оправят и може ли изобщо да я карам незнам дали върти водната помпа и ме е страх да я карам. имам пунто от скоро преди това имах МАРЕЯ и ТИПО. моля помагайте ако имате някакви наблюдения!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар