Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Драскотини по бронята

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Драскотини по бронята

Колеги,имам драскотини по бронята,не са дълбоки,но си личат.Какво бихте ме посъветвали да направя.Дали ще стане ако си взема някой спрей и да пръсна само този участък?Имам и една по дълбока наранила е пластмасата.Там дали ще стане по същия начин или ще трябва нещо по специално?

Re: Драскотини по бронята

Angelov78 написа:
    Колеги,имам драскотини по бронята,не са дълбоки,но си личат.Какво бихте ме посъветвали да направя.Дали ще стане ако си взема някой спрей и да пръсна само този участък?Имам и една по дълбока наранила е пластмасата.Там дали ще стане по същия начин или ще трябва нещо по специално?
    Частично пръскане със спрей ще си личи.
    преди - TIPO
    сега - VOLVO XC60

Коментар

Моят съвет ако толкова те дразнят сваляш бронята търкаш кдето ома по дълбоки резки китваш и боядисваш .Иначе със спрей става като закърпен царвул.И въпреки че го знам това преди 5 години и ас се мъчих да заличавам деруги със спрей и като си видях колата на другата сутрин ми стана лошо истрик с разредител и от тогава след автомивка не гледам по колата че все виждам някоя нова следа .
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Аз пък моята не я мия, и изглежда чудесно. Най-ме хвана яд като отидох преди 20-тина дни на преглед, ония кавали се заядоха че била мръсна, Аз им викам колеги тука пише технически преглед, не конкурс по чистота ма ония си знаят. Накрая стана така( има автомивка до прегледите) един от работниците вика дай я тука, оплакна я на вода само и рече" дай на колегата 2 лева и я вкарвай на преглед" не можаха да излязат на глава с мен че колата не е "чак" толкова мръсна. ма как да е . Колега не се занимавай с глупости колите които нямат деруги са само тея по автосалоните. Карай си и да не ти пука, като седнеш вътре нито виждаш каде са драскотините нито нищо.
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Яд ме е че ми е надраскан и единия калник с пирон или ключ и много ме е яд.И поне него мисля да оправя.Как върви сега един такъв ремонт.Колко излиза боядисването на детайл?И да ми препоръчате някой човек за региона на Пазарджик или Пловдив?

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
            Аз пък моята не я мия, и изглежда чудесно. Най-ме хвана яд като отидох преди 20-тина дни на преглед, ония кавали се заядоха че била мръсна, Аз им викам колеги тука пише технически преглед, не конкурс по чистота ма ония си знаят. Накрая стана така( има автомивка до прегледите) един от работниците вика дай я тука, оплакна я на вода само и рече" дай на колегата 2 лева и я вкарвай на преглед" не можаха да излязат на глава с мен че колата не е "чак" толкова мръсна. ма как да е . Колега не се занимавай с глупости колите които нямат деруги са само тея по автосалоните. Карай си и да не ти пука, като седнеш вътре нито виждаш каде са драскотините нито нищо.
            Моята външно не е мита от септеври мисля че беше но неми пука от вън вътре да ми е чисто а вън и да я мия след 1 час вече неси личи .Един детаил за ремонт върви 70/100 лева за труд тая деруга ще ти излезе солена.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ами явно докато не гръмне някой някого докато му дере колата с нещо нещата няма да се оправят и тия мизерии няма да спрат.Иначе като човек да ми препоръчате някой,който да работи добре и долу горе,колко взема?Давайте хора от целия Пловдивски и пазарджикшки регион.За тук някой чувал ли е нещо? http://www.service-universal.infojok...i-bin/index.pl

Коментар

Както е казал колегата по-горе на детайл вземат в тези граници - на мен специално ми бяха взели 80 лв. за калник
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Angelov78 написа:
                  Иначе като човек да ми препоръчате някой,който да работи добре и долу горе,колко взема?Давайте хора от целия Пловдивски и пазарджикшки регион.
                  Има едно момче в Пазарджик с една много лачена черна Алфа 155 , за него знам от пазарджишки фенове , че е добър . Ако искаш се свържи с него 0884650778 Токича / скайп toki4a27
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

dani389 написа:
                    Моята външно не е мита от септеври мисля че беше но неми пука от вън вътре да ми е чисто а вън и да я мия след 1 час вече неси личи
                    Колегата е напълно с моите разбирания за чиста кола Само така
                    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Working...
                    X