Здравейте колеги, имам много странен проблем с колата. След като колата прекъсваше много и нямаше изобщо мощност се наложи да я закарам на майстор. Същият разглоби компютъра и го почисти след което го качи за диагностика от която излезе, че бензиновата помпа не работи добре. Сменихме помпата с втора употреба /работеща/ колата има мощност, но променя обороти, след като светне ламбда сондата на таблото промяната на оборотите изчезва и колата почва да работи нормално. Да допълня само, че сме почистили дроселовата клапа сменили сме свещите и от единия от щуцерите на кошничката на бензиновата помпа леко сълзи бензин. Моля ако някой е запознат и е имал същия проблем, ако може да сподели нещо относно ситуацията. Благодаря предварително на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно промяна на обороти Фиат Пунто 1.6
Collapse
X
-
Само не ми казвай, че това Пунто е купувано преди няколко месеца от Благоевград... Сега по проблема, справял съм се със същия, на цитираното Пунто. Проблема беше в куплунга на и в самия компютър. Поради системен теч от радиаторчето на парното, компа се е шашкал както си иска. Въпреки старателното почистване и изсушаване, колата продължи да си прави номера, когато и скимне. За проба, сменихме компа, една седмица тест - никакви ядове. Джамбазина я продаде със стария комп, не поиска да купи друг. Дано не си ти купувача. Разбира се, това не означава, че 100% е компа при теб. Само споделям опит.На моето Пунто, подобна простотия се получаваше от теч на входящия холендер на бензина. Провери какво е положението там. Виж снимката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар