Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ при избора на летни гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помощ при избора на летни гуми

Здравейте, имам малък проблем с избора на гуми.До сега карах с размер 195/55/15(зимни) обаче трудно мога да си намеря такива летни.предлагат ми 195/50/15 и още едни които не знам какъв точно размер са мишелин 19/57/15. ако някой може да ми помогне с избора, ще съм много благодарен.или какво ще кажете за размер 195/60/15 ???

Колега какво караш с какви джанти 195/55 се намира в пъти по лесно от 195/50 какви си търсиш нови или втора употреба . За зимни гуми 195/55 не са много подходящи
    Fiat punto 1,1
    Fiat bravo 1,6 16v
    Fiat bravo 2,0 20v
    Honda civic 1,5
    BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

карам мареа с оригинални джанти 15" търся си втора употреба но да са добри. сега ми предлагат 195/60/15 какво ще кажеш.аз въобще не разбирам какви са им разликите и какво трябва да избера.

Коментар

qavkata написа:
        карам мареа с оригинални джанти 15" търся си втора употреба но да са добри. сега ми предлагат 195/60/15 какво ще кажеш.аз въобще не разбирам какви са им разликите и какво трябва да избера.
        Тоя размер няма ли да опира на Мареята ,малко височки ми се струват.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

и на мен така ми се струва ама да пита все пак.гледам че доста хора са карали със същите джанти но 195/50/15????

Коментар

Оригиналните 15" джанти на Мареа са си окомплектовани по книга с гуми 195/60/15.Аз карам с такива летни и зимни и не опират никъде.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Щом нямаш проблеми тогава и на колегата не е проблема да си купи такива тъкмо возията ще е по хубава .
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Подкрепям колегата и аз мареата е голяма и е направена да вози мекичко ако си на 50 ще усещаш всякакви дупчици моя съвет е на 60 максимум на 55 ти не гониш скоростен и когато питаш питай за ДОТ сиреч година на производство защото това си е от значение една хубава гума ще те държи стабилно на пътя и ще спира по добре ако сменяш 4 гуми гледай да са еднакви. Успех.
                Fiat punto 1,1
                Fiat bravo 1,6 16v
                Fiat bravo 2,0 20v
                Honda civic 1,5
                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

195/55 се намира много по трудно от 195/50.Даже нови на 55 са осезаемо по скъпи от тези на 50.Аз имам 4 бройки toyo 195/55/15 две по две са на шарка. Имат минимум 2 сезона хляб в тях.Дота им е 08г.Аз по скоро се ослушвам за бартер,а не за продажба.п.п.Ако на 60 ти влизат без да закачат-несе и замисляй.Возията си е важна особено по наще улици.
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

преди малко сложих гуми 195/60/15 и от красна поляна до люлин впечатленията ми са че е драстично по-добра возията.гумите са бричстоун с 5 мм грайфер 4 еднакви без лепенки, фитили или балони и човека ми ги даде за 80 лева четирите.екстра са много съм доволен.3 години карах с 55 и сега разбрах какво съм изпуснал.мерси на всички за помоща +++++++++++++++++++

Коментар

Working...
                    X