колеги нормално ли е в града стрелката която показва температурата да е на втората черта след половината, или не ако има малко права тя пада на първата или е застава на средата ама по светофарите е на втората.а извън града е на средата или една черта под нея- браво 1.6.като изгася вентилатора работи известно време и след 20 секунди спира дали не трвбва да гася така.когато колата работи не мога да чуя вентилатора дали работи много е тих дали работи само на пурва степен или няма степени.Преди да я прегрея заради забравена отвита капачка на разширителния съд вентилатора маи се чуваше ама се га е много тих,като слезна и застана отпред се чува а иначе не, опитвам се да работи на място преди да загася, вредно ли е за двигателя ако се загаси преди да е изключила перката.моля за съвет и ако някои иска мога да му препоръчам евтини маистори АМА СА ОТ ПЛОВДИВ.Много съм доволен от тях. как се разбира дали не работи втората степен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
имали две степени вентилаторът за охлаждане на радиатора?
Collapse
X
-
Аз имам същият "проблем" и доста се рових и май се оказва, че е нормално.Това е което съм намерил в този форум:MitkoSite AdminНапълно нормално е. Темата е многократно обсъждана в "Консултации"..................................... .................................................. .....................................blondy_driver Фиат фанатикМнение Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 12:58 pm Като имаща същото Браво - да нормално е стига когато стрелката скочи до 1-2 деления над средата т.е. 90-тте градуса да ти се включва перката и да охлажда........................................... .................................................. ................................ето снимка на моя километраж, точно преди да се включи перката. А и доколкото знам е нормално да работи известно време след като колата е била загасена.http://store2.data.bg/trace/Fiat%20B...16v%201997.JPGEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар