Колежке, не е нужно да се афектираш, според мен си получила достатъчно компетентни и добронамерени отговори. Аз също подкрепям колегите, които те съветват да не правиш излишни разходи - поддържай си колата на необходимия минимум, колкото да се придвижваш безопасно и при първа възможност я разкарай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo вече се отчайвам
Collapse
X
-
Хъм, не разбирам каква помощ би могла да получиш освен тази, която вече имаш - мнения.Моето е: Абсолютно неоправдано е да я кърпиш. След 2 години е тръгнала отново.Карай така ако не те дразни прекалено много и не вкарвай излишни пари в загубена кауза.Тръгне ли веднъж - няма спиране, както някой вече спомена А колкото до правописа - дразнещо е, да.За мен пък е радващо, че на повечето от нас това ни прави впечатление...И повярвай - не ти натякват да пишеш грамотно само заради идеята да кажем нещо а защото културата по никакъв начин не е по-маловажна от проблема ти.Ако продължиш в същият стил това определено показва неуважение към болшинството, което вече никак не е добре.И не на последно място - не се толерираI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Трите лади и запорожеца от подписа лицно аз съм си ги кърпил, като ниакои от тиах са били "флийстон" а самарата бесе с изгнили бомбета до степен "хасвалта са вижда" Моиа съвет е да намерис пари и първо да оправис предното а по късно и задното бомбе. Бомбета, диусемета, ботуси, багажници се смениат от помосник-тенекеджиата, а не от майстора.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
lubo_Y10 написа:Бомбета, диусемета, ботуси, багажници се смениат от помосник-тенекеджиата, а не от майстора.Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Ще се изразя метафорично: за мен кърпенето на стара кола е като на нова година да отвориш прозореца и да си изхвърлиш през него телевизора= загуба на пари. Ако те дразни продай и добави парите за друга вместо да ремонтираш. Другият вариант е караш , без да обръщаш внимание, докато........... не дойде време директно на морга да идеPlay Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар