Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo вече се отчайвам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Fiat Bravo вече се оттчаивам

Airfan написа:
    iva_87_1 написа:
    Колеги вече съм отчаяна имам въпрос кое ще ми излезе по ефтино да смена цялото купе на моето Bravo или да кърпя и пребоидисам лошото е че на дветее задни бомбета е паднало покритието под задните калници и са тръгнали дввете бомбета задната престилка и госпот знае още какво ако някои може да помогне на една отчаяна колешка моля да помогне.Колеги за това говоря довечера ще кача още снимки
    Единственото решение, което аз виждам освен смяна на купето, е да идеш при кадърен тенекиджия, който да ти присади задница от друг автомобил с помляна предница. Прави се успешно и безпроблемно. Аз познавам такъв тенекиджия и съм виждал такива присадки многократно при него. След боята никога няма да разбереш, че от две коли са направили една. Лошото е, че работи тук в Пловдив. Ако имаш интерес мога да ти дам координати. При всички положения, преди да предприемеш нещо нека ти огледат хубаво купето, за да си сигурна, че и другаде няма подобни засади и само да си дадеш парите за кърпене или присаждане на вятъра.Поздрави и успех.
    А за цената на тази манипулация? Това си е много рязане с флекс после с телоподаващо и колкото и да е добър майстора, няма да го направи като от завода.После ще има теми защо ми скърца колата и защо като се кача на бордюр немога да си отварям вратата. Не сме 80-те сега да кажеш че няма коли. Автокъщите са бъкани с все по нови и по евтини коли.В тая кола не си струва да набиваш пари в скъпи ремонти
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Колежке ако много те дразни закарай я на майстор да я скърпят покарай я 2/3 години и я сменяй .И за напред да знаеш От Австрия торф не си копувай повече голяма рядкос са не изгнили коли от там и се радваяй че е Фиат и ръждата е само там ако бешше Опел досега само волана щеше да е здрав.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

. Та какъвто е правописът, такава е и колата! Отчайващи!!!Ако аз бях извадил такъв лош късмет с Браво, бих го продал без никакво чудене, за да избегна непрекъснато наливане на пари в него!P.S.На пазара има чудесни фиати на достъпни цени - внос от Италия!

Коментар

Да е дупка, колко да е дупка? Една педя? 3 часа работа с разглобяването и сглобяването. Ако можеш направи снимки или ходи направо при тенекеджия, че тука като гледам кви работи те карат да правиш, май трябва да си купиш космически кораб!!

Коментар

Добре са те накичили джамбазите . Иаз не вярвам на очите си щото имах няколко Фиата но такова нещо не съм видял.Но не се отчайвай ще си го оправиш и така но ще си имаш обеца на ухото да гледаш хубаво какво купуваш.
            Италианките-най доброто м/у цена-качество

Коментар

iva_87_1 написа:
              blondi_74 написа:
              колежке , извини ме но това да не е някакъв бъзик, на снимката на профила ти си с бордо металик, за същата кола ли става дума?
              Да колега колкото и да не ти се вярва за същата кола става въпрос
              Колежке, ако още ти трябва тенекеджия мога да ударя едно рамо, зависи какво си решила да правиш

Коментар

Ами колега никои ни отказва помощ за това които може да помага

Коментар

iva_87_1 написа:
                  Ами колега никои ни отказва помощ за това които може да помага
                  Колежке, не знам какво образование имате, но определено ви липсват от първи до трети клас.Такова неграмотно писане е обида за потребителите на форума, които трябва да го четат.Модератор

Коментар

Колеги при мен положението става отчайващо утре ще свалям задните кори но до колкото виждам ръждата е обхванала цялото задно бомбето а и най лошото е , че и предното ляво бомбе е изгнило и вече идея си нямам какво да правя ако имате някакви идеи и може да ги давате

Коментар

тегли си въжето махай я тая кола, нищо не става от нея 1 месец драма.... вземи си друга и като отиваш да си купуваш викни някой с теб който разбира

Коментар

Колега кола се купува с пари ако имаш някоя за подаряване няма да ти откажа

Коментар

Колежке наистина колата е карана в Австрия и е изгнила много.Там имат райони в които се хвърля обилно луга и каквато и да е защитата на купето просто пак не устоява на агресията на солите.За това колкото и да са пършиви Италианците е по-добре кола от там,защото все пак и изобщо да не са сменяли маслото никога-двигател се прави лесно.С купето въпроса стои съвсем различно.Искаш идеи,а ми пускаш я на части или я бракуваш и я продаваш за скраб,като търсиш да ти я изкупят по-скъпо.Но с едно съм съгласен с колегите :D -правописа ти е .Виж даже си сгрешила името на града в профила си -Стара Загара...как съм се смял :D
                          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Правописа на колеШката е толкова зле,че като гледам и госпоТ не може да и помогне.
                            Fiat 1.4 12V
                            Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                            Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                            Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

важното е, че на нея не и пука продавай го на части това браво после купето на скраб и така.. друг вариант няма(кърпеж пребоядисване.. ала бала вече има коли за по 3-4 хиляди лева 2003-2005 година не си заслужава за тази кола 96та да се наливат пари в нея) най-добрия вариант е да излъжеш някой да го купи и той да си чупи главата после, ама както се казва във вица за айшето дано дано, ама надали

Коментар

колеги за правописа ми ли сме се събрали да си говорим или по тема но както и да е явно с вас само може да си приказваме празни приказки ако искат модераторите да трият темата се ми е тая то се видяло ,че повечето хора са тук за да се намират на приказка а не да помагатИ ако някои от колегите берат парите по дърветата това е друг въпрос аз ако имам 3-4 хиляди лева дали ще си губя времето по форуми и да задавам въпроси но маи е безполезно

Коментар

Working...
                                X