infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo вече се отчайвам
Collapse
X
-
nedialk00
колежке отиди при свестен тенекиджия да ти я оправи тука и да гадаем какво и има и да и "баем" няма да се оправи
Коментар
-
iva_87_1 написа:ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджияFiat Punto GT
Коментар
-
iva_87_1 написа:ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджияAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
mitkodpd написа:infineon написа:pecata написа:Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
pakumba написа:и аз се отчайвам, че човек на 24 год пише госпот.....
Коментар
-
не е само мойта, виждал съм и други коли от австрия със здрави ламаринифакт е че гният австийките и не могат да се сравняват с италианките например, явно заради солта и лугата която се изсипва по пътищата, но има и читави такива. няма да скрия обаче, че отзад спирачките на делтата бяха леш... важното според мен е че трябва вещ оглед при покупка за да няма после неприятни изненади
колежке, според мен ако решиш да я правиш колата е много вероятно да не ти я направят както трябва и след известно време отново да се появи ръжда. все пак положението не е отчайващо, карай си колата и й се радвай
Lancia Delta 1.6 i.e.
Коментар
-
Re: Fiat Bravo вече се оттчаивам
iva_87_1 написа:Колеги вече съм отчаяна имам въпрос кое ще ми излезе по ефтино да смена цялото купе на моето Bravo или да кърпя и пребоидисам лошото е че на дветее задни бомбета е паднало покритието под задните калници и са тръгнали дввете бомбета задната престилка и госпот знае още какво ако някои може да помогне на една отчаяна колешка моля да помогне.Колеги за това говоря довечера ще кача още снимки
Коментар
-
Колеги несъм казала че колата е много изгнила просто на определени места е изгнила инак колата си е в перфектно техническо състояние един колега спомена каза че задният ми мост трябва и той да е изгнил но карах колата при мои познат майстор и той ми каза , че мостът е чисто нов сменян е на скоро и единствено което има за правене по колата е това бомбе и престилката нищо друго и ми каза , че на днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние
Коментар
-
iva_87_1 написа:днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар