Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo вече се отчайвам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

infineon написа:
    pecata написа:
    Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.
    Предното ми браво беше яко изгнило отзад в края на праговете.Тия дни оглеждах една мареа, читава на външен вид , под краката на задните пътници имаше изгнило с дупка че чак вътре се виждаше.Зависи къде е карано, щом е от австрия работата е ясна по добре не се занимавай.
    не могат да се правят такива генерални изводи. и мойта делта е от австрия, а купето е в добро състояние. според мен трябва да е удряна колата за да тръгне сериозно ръжда. това браво червеното на снимките отвън добре изглежда, ако за същото става дума де
    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

За същото става въпрос колега по външните ламарини няма корозия само на дясното задно бомбе и на задната престилка под бронята и моя извод е че колата е удряна и след това е оправена немарливо за това според са корозирали определени детайли защото другата част на колата нищо и няма

Коментар

колежке отиди при свестен тенекиджия да ти я оправи тука и да гадаем какво и има и да и "баем" няма да се оправи

Коментар

ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджия

Коментар

iva_87_1 написа:
            ами колега мен ми трябва ако може някои от Стара Загора да ми препоръча такъв свестен танйкиджия
            Колежке , ако не ти е познат ... сигурен съм че такъв тенекиджия който търсиш ..... няма да намериш . Но все пак успех дано да попаднеш на някои съвестен гражданин , и данете обере до шушка и да изгние след 2 зими ... а да си свърши добре работата
            Fiat Punto GT

Коментар

iva_87_1 написа:
              Щом не се е виждало при продажбата, значи не се вижда много, слагай обратно мокетите и си карай колата, няма да се разпадне. Карай я година-две и вземай друго, май вече знаеш къде и какво да гледаш. Връзвай с тел и давай.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

mitkodpd написа:
                infineon написа:
                pecata написа:
                Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.
                Предното ми браво беше яко изгнило отзад в края на праговете.Тия дни оглеждах една мареа, читава на външен вид , под краката на задните пътници имаше изгнило с дупка че чак вътре се виждаше.Зависи къде е карано, щом е от австрия работата е ясна по добре не се занимавай.
                не могат да се правят такива генерални изводи. и мойта делта е от австрия, а купето е в добро състояние. според мен трябва да е удряна колата за да тръгне сериозно ръжда. това браво червеното на снимките отвън добре изглежда, ако за същото става дума де
                Е твойто по скоро е изключение.Че колите от високите части на Австрия гният яко е всеизвестна истина.И дори браво/ брава не правят изключение.На Бравото от снимките незнам от какво е, но предното ми браво беше изгнило точно като на снимката от двете страни и отдолу ламарините около праговете.Карай го така и не се занимавай да даваш пари за глупости. Това нито е екзотична кола, нито е джип че да си струва да го правиш.
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

pakumba написа:
                  и аз се отчайвам, че човек на 24 год пише госпот.....
                  ами другар виждам че нямаш работа,вземи си свали сички постовете на колегите и прави рЪзбор на писаното и ше очакваме на Лц какви са ни Уцемките на иСпита....ок......пази боже човека има проблем а бАлгарина се хваща за ЧЕПА

Коментар

не е само мойта, виждал съм и други коли от австрия със здрави ламарини факт е че гният австийките и не могат да се сравняват с италианките например, явно заради солта и лугата която се изсипва по пътищата, но има и читави такива. няма да скрия обаче, че отзад спирачките на делтата бяха леш... важното според мен е че трябва вещ оглед при покупка за да няма после неприятни изненади колежке, според мен ако решиш да я правиш колата е много вероятно да не ти я направят както трябва и след известно време отново да се появи ръжда. все пак положението не е отчайващо, карай си колата и й се радвай
                    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

.

Ръжда и жена тръгнат ли - спиране няма, така че колежке карай си я така колата и си свиркай Иначе съм изумен от правописа, то явно трябва да се свиква вече с подобен род писания, въпрос на шанс е доброто възпитание и там разни екстри в ранна детска възраст - вече

Коментар

колежке , извини ме но това да не е някакъв бъзик, на снимката на профила ти си с бордо металик, за същата кола ли става дума?

Коментар

Re: Fiat Bravo вече се оттчаивам

iva_87_1 написа:
                          Колеги вече съм отчаяна имам въпрос кое ще ми излезе по ефтино да смена цялото купе на моето Bravo или да кърпя и пребоидисам лошото е че на дветее задни бомбета е паднало покритието под задните калници и са тръгнали дввете бомбета задната престилка и госпот знае още какво ако някои може да помогне на една отчаяна колешка моля да помогне.Колеги за това говоря довечера ще кача още снимки
                          Единственото решение, което аз виждам освен смяна на купето, е да идеш при кадърен тенекиджия, който да ти присади задница от друг автомобил с помляна предница. Прави се успешно и безпроблемно. Аз познавам такъв тенекиджия и съм виждал такива присадки многократно при него. След боята никога няма да разбереш, че от две коли са направили една. Лошото е, че работи тук в Пловдив. Ако имаш интерес мога да ти дам координати. При всички положения, преди да предприемеш нещо нека ти огледат хубаво купето, за да си сигурна, че и другаде няма подобни засади и само да си дадеш парите за кърпене или присаждане на вятъра.Поздрави и успех.

Коментар

blondi_74 написа:
                            колежке , извини ме но това да не е някакъв бъзик, на снимката на профила ти си с бордо металик, за същата кола ли става дума?
                            Да колега колкото и да не ти се вярва за същата кола става въпрос

Коментар

Колеги несъм казала че колата е много изгнила просто на определени места е изгнила инак колата си е в перфектно техническо състояние един колега спомена каза че задният ми мост трябва и той да е изгнил но карах колата при мои познат майстор и той ми каза , че мостът е чисто нов сменян е на скоро и единствено което има за правене по колата е това бомбе и престилката нищо друго и ми каза , че на днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние

Коментар

iva_87_1 написа:
                                днешно време трудно може да се намери такова браво на реални 100 000 км. и в толкова добро техническо състояние
                                Кола на 15 години и да е на 100к км. каквото и да ти обясняват, това е абсурд.Оттам нататък не си заслужава да хвърляш пари за ръжда по такава кола. Така и така резултата може да не бъде дълготраен.

Коментар

Working...
                                X