Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo вече се отчайвам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo вече се отчайвам

Колеги вече съм отчаяна имам въпрос кое ще ми излезе по ефтино да смена цялото купе на моето Bravo или да кърпя и пребоидисам лошото е че на дветее задни бомбета е паднало покритието под задните калници и са тръгнали дввете бомбета задната престилка и госпот знае още какво ако някои може да помогне на една отчаяна колешка моля да помогне.Колеги за това говоря довечера ще кача още снимки
    Прикачени файлове

Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

и аз се отчайвам, че човек на 24 год пише госпот.....
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

това браво да нее горяло случайно щота моята брава е същата година и съм я удрял тук там на гнило няма никъде.
        Италианките-най доброто м/у цена-качество

Коментар

Ами колеги не е горяла просто имам чуство че удряна отзад и е оправяна немарливо и от там се стигнало до оупките по задната престилка и бомбетата ръждата е само одзад напред колата е здрава няма никаде ръжда и изгнило значи колата е 21.01.2011 година от Австрия.Колеги ако искате утре ще сфала задната броня и ще щракна няколко снимки и ако може някои колега от Стара Загора препоръча дора да ми препоръча добър таникиджия които си разбира от работата и работи качествено защото сле кърпенето смятам да я пребоидисам цялосно защото лака е падинал на някой места

Коментар

чета и не вярвам на очите си

Коментар

nedialk00 написа:
              чета и не вярвам на очите си
              И аз.

Коментар

На кое по точно не вярвате на очите си колеги

Коментар

iva_87_1 написа:
                  На кое по точно не вярвате на очите си колеги
                  Правописа колежке ПРАВОПИСА!!!
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

pecata написа:
                    Колежке най-евтино е да отидеш на някоя от срещите в Ст.Загора и някой да ти погледне ръждата.Най-вероятно е повърхностна.До сега не съм виждал браво на дупки.
                    Предното ми браво беше яко изгнило отзад в края на праговете.Тия дни оглеждах една мареа, читава на външен вид , под краката на задните пътници имаше изгнило с дупка че чак вътре се виждаше.Зависи къде е карано, щом е от австрия работата е ясна по добре не се занимавай.
                    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                    FIAT БРАВО 1.2 16v
                    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

А какво да правя колега се пак сега съм го купила това браво има нема преди седмица

Коментар

Колешке,коя година е Бравото?Имах и аз Браво,а сега Брава,но и двете бяха супер-нямаха никаква ръжда.Тези коли са поцинковани и после боядисвани.Затова твоя проблем ме учудва.Имал съм Астра и Вектра,които бяха изгнили от всякъде,но при Браво,Брава и Мареа ламарините са здрави.
                        Petar

Коментар

iva_87_1 написа:
                          А какво да правя колега се пак сега съм го купила това браво има нема преди седмица
                          При това положение имам 2 въпроса 1 Защо не отидеш на някоя среща колегите да я огледат тая кола както ти предложиха 2 Като я купува къде ГЛЕДА?????
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Ами като се прибера в Стара Загора ще отида на някоя среща а и второ колата я огледах но ръждата беше добре прекрита след като сфалих мокетите от багажника изгнилите части излязоха на яве ами колата ми е 1996 година

Коментар

колегите с правописа нищо не казаха по въпроса ще се радваме да отговорите на колежката не само да правите критики

Коментар

Working...
                              X