Здравейте всички!От скоро съм собственик на Фиат Пунто Кабрио и съм страшно доволен,случих на много ама много запазено фиат-че.Всеки ден разучавам нещата по него,но скоро попаднах на едно копче,чието действие немога да открия и именно поради тази причина се надявам да ми помогнете.Та копчето се намира под лявата част на задните седалки в близост до кората под задното стъкло.Абе пада се точно под задника с извинение на този който седи отляво.Въпросният бутон се дърпа като този с който отваряш капака,но като се дръпне не става нищо.Вдигнах задните седалки и видях,че от бутона тръгват две жила едно на ляво и едно на дясно и влизат под корите на задните седалки.Чува се някакъв шум като го дърпам но не става нищо.Приятели които го видяха дадоха предложение, че може да е нещо за гюрука или багажника,но незнам...Предложения?Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неизвестно копче
Collapse
X
-
lithrone
sok1 написа:Точно за гюрука е. В ЕПЕР има схемата на жилата.
Коментар
-
Повечето ел.машинки на ФИАТ са дублирани с механични, да можеш да го отвориш ако ти се развали машинката... предполагам че е за това.Правя аналогия с задния ми капак и капачката на резервоара ми. И двете са електрически, но имат и ръчно отваряне - капака с лостче, а капачката за резервоара - с въженце, което се дърпа като сифон на тоалетна .
Коментар
-
lithrone
Immortal написа:Повечето ел.машинки на ФИАТ са дублирани с механични, да можеш да го отвориш ако ти се развали машинката... предполагам че е за това.Правя аналогия с задния ми капак и капачката на резервоара ми. И двете са електрически, но имат и ръчно отваряне - капака с лостче, а капачката за резервоара - с въженце, което се дърпа като сифон на тоалетна .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар