Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неизвестно копче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неизвестно копче

Здравейте всички!От скоро съм собственик на Фиат Пунто Кабрио и съм страшно доволен,случих на много ама много запазено фиат-че.Всеки ден разучавам нещата по него,но скоро попаднах на едно копче,чието действие немога да открия и именно поради тази причина се надявам да ми помогнете.Та копчето се намира под лявата част на задните седалки в близост до кората под задното стъкло.Абе пада се точно под задника с извинение на този който седи отляво.Въпросният бутон се дърпа като този с който отваряш капака,но като се дръпне не става нищо.Вдигнах задните седалки и видях,че от бутона тръгват две жила едно на ляво и едно на дясно и влизат под корите на задните седалки.Чува се някакъв шум като го дърпам но не става нищо.Приятели които го видяха дадоха предложение, че може да е нещо за гюрука или багажника,но незнам...Предложения?Предварително благодаря!

По добре го снимай.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Точно за гюрука е. В ЕПЕР има схемата на жилата.
      Прикачени файлове
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
        Точно за гюрука е. В ЕПЕР има схемата на жилата.
        И какво прави това копче за гюрука?Единственото копче за гюрука за което се сещам е под часовника на плафона отпред и то е ел. копче, а не механично...

Коментар

Повечето ел.машинки на ФИАТ са дублирани с механични, да можеш да го отвориш ако ти се развали машинката... предполагам че е за това.Правя аналогия с задния ми капак и капачката на резервоара ми. И двете са електрически, но имат и ръчно отваряне - капака с лостче, а капачката за резервоара - с въженце, което се дърпа като сифон на тоалетна .

Коментар

Immortal написа:
            Повечето ел.машинки на ФИАТ са дублирани с механични, да можеш да го отвориш ако ти се развали машинката... предполагам че е за това.Правя аналогия с задния ми капак и капачката на резервоара ми. И двете са електрически, но имат и ръчно отваряне - капака с лостче, а капачката за резервоара - с въженце, което се дърпа като сифон на тоалетна .
            Спомням си, че когато системата е обезвъздушена, не можеш да свалиш/качиш тавана на ръка, така, че май си прав.Когато си източил маслото, можеш да го вдигаш и сваляш на ръка, та това копче вероятно е за освобождаване на "ръчния режим" при авария.......няма какво друго да е просто ....

Коментар

Working...
            X