Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся мнения за Fiat Seicento

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся мнения за Fiat Seicento

Здравейте, на 19 години съм и преди няколко месеца взех шофьорска книжка от доста време разглеждам модели и се спрях на този симпатяга.Информирах се за параметрите му и съм доволен от прочетеното, но искам и други мнения. Какво ще кажете за Фиат Сейченто - плюсове/минуси ?От тази есен съм студент и всеки ден ще пътувам от Пловдив до Пазардик, затова се спрях на малка кола с малък разход на гориво, пък е доста сладка и компактна. Ще се радвам да ме посъветвате дали избора ми е в правилна посока.

Никой ли няма наблюдения ?

Коментар

Това все едно не е Фиат форум, никой ли не влиза да ми отговори и да ме посъветва за модела ?

Коментар

ами колега, тя колата се купува със сърце. и пари.щом ти харесва -вземай, иначе може да чуеш колкото положителни толкова и отрицателни мнения.качи се , покарай , виж дали ще ти допадне и т.н.лично на мен тези фиатки много ми харесват, но ако е малка кола, по добре пунто.... или нисан микра.лично мнение.
        Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
        Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

Evelin_2011 написа:
          Това все едно не е Фиат форум, никой ли не влиза да ми отговори и да ме посъветва за модела ?
          Кола 2 раръка се купува като се гледа състоянието на самата кола която си харесал ,а тук хората с такива коли са малко те рядко се срещат и по пътищата .По мои наблюдения това е много добра малка компакна градска количка относно разхода не мога ти кажа нищо но имай в предвид че славата на Италианските коли е че икономията не им силна страна .
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Спрял съм се на един такъв Фиат и е много изгодно - 2002 г., 2600 лв.Аз затова питам, учудва ме че на кола която е под 10 години цената е такава и веднага асоциирах да няма някакви проблеми самия модел, понеже и други модел Сейченто са на ниски цени.

Коментар

Имам подобна и затова: 2600 за този "автомобил" са много, 600 по се иадва.
              LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
              ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Working...
              X