Здравейте, на 19 години съм и преди няколко месеца взех шофьорска книжка от доста време разглеждам модели и се спрях на този симпатяга.Информирах се за параметрите му и съм доволен от прочетеното, но искам и други мнения. Какво ще кажете за Фиат Сейченто - плюсове/минуси ?От тази есен съм студент и всеки ден ще пътувам от Пловдив до Пазардик, затова се спрях на малка кола с малък разход на гориво, пък е доста сладка и компактна. Ще се радвам да ме посъветвате дали избора ми е в правилна посока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся мнения за Fiat Seicento
Collapse
X
-
ами колега, тя колата се купува със сърце. и пари.щом ти харесва -вземай, иначе може да чуеш колкото положителни толкова и отрицателни мнения.качи се , покарай , виж дали ще ти допадне и т.н.лично на мен тези фиатки много ми харесват, но ако е малка кола, по добре пунто.... или нисан микра.лично мнение.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Evelin_2011 написа:Това все едно не е Фиат форум, никой ли не влиза да ми отговори и да ме посъветва за модела ?FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар