Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тампони на Фиат Пунто 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с тампони на Фиат Пунто 1.1

Здравейте колеги имам Фиат Пунто 1.1 още като го купих задните 4 тампона на задния мост хлопат като мина през копка писах писмо до Ауто Италия за моят проблем те ми отговориха че тези тампони са запресовани в задния мост и не се продават отделно имам 2 варианта или да си купя нов заден мост който е доста скъп или да им сложа някакви подложки както ме увериха Искам да Ви питам имал ли е някой който има тази кола този проблем и как го е решил Благодаря

Re: Проблем с тампони на Фиат Пунто 1.1

Stauffenberg написа:
    Здравейте колеги имам Фиат Пунто 1.1 още като го купих задните 4 тампона на задния мост хлопат като мина през копка писах писмо до Ауто Италия за моят проблем те ми отговориха че тези тампони са запресовани в задния мост и не се продават отделно имам 2 варианта или да си купя нов заден мост който е доста скъп или да им сложа някакви подложки както ме увериха Искам да Ви питам имал ли е някой който има тази кола този проблем и как го е решил Благодаря
    Коя година е производство колата колега?-ако е Пунто М 1-т.е 1993-1999г.нещата съвсем не стоят така-Уточни въпроса?-аз мисля,че става въпрос за възела :лагери-ос-гумени втулки на задните носачи-ако е така,работата е по проста и евтина-комплекта се продава отделно-цена 50 лв.+15-20 лв.труд
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Working...
    X