Момчета,трябва да сменям съединител. От сервиза ме питат,с лагер помпа ли е или без. Какво да им кажа? Искат ми 450 лв. ,без лагер помпата,с нея -650лв. Как ви се вижда?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило- съединител-хелп
Collapse
X
-
Преди месец и половина сменях семеринг на к.вал на Алфата(JTD 115) откъм съединителя и се оказа че лагера на лагер-помпата е заминал.Продават само лагер и ако нямаш теч от помпеният елемент,а лагера е пътник си купи само лагер.Разглобява се и се заменя без проблем.Струва 33 лв. вместо 200-220 за цялата лагер-помпа.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Re: Стило- съединител-хелп
rosian написа:Момчета,трябва да сменям съединител. От сервиза ме питат,с лагер помпа ли е или без. Какво да им кажа? Искат ми 450 лв. ,без лагер помпата,с нея -650лв. Как ви се вижда?
Коментар
-
Росене ще ме извиняваш, че ще ти ползвам темата, но не ми се иска да пускам нова. Та от скоро при мен се наблюдават едни аномалий със съединителя, при студена кола, хода му е супер къс, да не кажа почти никакъв, съответно много трудно включване на скоростите, докато не покарам малко, а как карам с едвам влизащи предавки не е истина... Спирачната течност не е мръднала, притискател и феродов диск са сменени преди 18000км, от прочетеното тук там се ориентирам към лагер-помпа или въздух в системата, но все пак ще съм благодарен на всякакви съвети от ваша страна.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
tomsan написа:Росене ще ме извиняваш, че ще ти ползвам темата, но не ми се иска да пускам нова. Та от скоро при мен се наблюдават едни аномалий със съединителя, при студена кола, хода му е супер къс, да не кажа почти никакъв, съответно много трудно включване на скоростите, докато не покарам малко, а как карам с едвам влизащи предавки не е истина... Спирачната течност не е мръднала, притискател и феродов диск са сменени преди 18000км, от прочетеното тук там се ориентирам към лагер-помпа или въздух в системата, но все пак ще съм благодарен на всякакви съвети от ваша страна.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар