трябват ми 2-3 крушки с фасонги за табло на браво, и обиколих сума ти магазини и не успях да намеря никъде. някъкви идеи....?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
крушки за табло...
Collapse
X
-
идеята ми е да питаш н абензиностанциите- Шел , ОМВ , имат всякакви крушки.на мен също ще ми трябват май , преди два дни спря да свети лампичката габарити-къси на таблото, защо ще търсиш със фасонги, аз си мислех че на таблото са като за средната конзола, те са малки крушки без фасонги от 1w или 1.5w бяха май, не съм сменял на таблото така че не съм сигурен. пиши после как си ги сменил ще ми е полезно, успехFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
-
ами съм свали една фасонга и обикалям с нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и не мога да намеря същата... обиколил съм козлодуй и александър ауто на в. левски. някъв тип от едно магазинче дори ме прати чак в "представителството".... Yellow_Flash_Colorz_PDT_44"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:ами съм свали една фасонга и обикалям с нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и не мога да намеря същата... обиколил съм козлодуй и александър ауто на в. левски. някъв тип от едно магазинче дори ме прати чак в "представителството".... Yellow_Flash_Colorz_PDT_44
Коментар
-
утре ще сложа снимчици, но само на фасонгата, защото си свалих само празната фасонга и си сглобих таблото , за да мога да си карам колата."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
май никой колега с браво не се е сблъсквал с този "жесток" проблем - да си търси крушки за таблото Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 ....м/у другото цъкнах 2-3 снимки и ако някой ми обясни как да ги ъплоудна ше съм му много задължен. пък и може и за други колеги да е полезно да знаят какви точно фасонги са "изобретили" италианчетата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ако таблото ти е еднакво като моето, и ако фасонките ти са здрави, си купи само крушките - вадят се като ги опънеш, и струват 50 стотинки....Наскоро ми изгоря тази зад километража и я сменях по тоя начин.....Fiat Brava 1.9 TD 100
Коментар
-
май вци4ки сме така
И аз имам браво но на мен са ми изгоряли тези които са под касетофона там дето е за парното и нвмам представа как да ги сваля! не е голям проблем но когато карам на тамно и искам да си го пусна триабва да светкам лампата което е гадно. е та моля ви ако знете как да махна тези врътки да сменя крушките ще ви бъда много благодарен!
Коментар
-
Re: май вци4ки сме така
beliq написа:И аз имам браво но на мен са ми изгоряли тези които са под касетофона там дето е за парното и нвмам представа как да ги сваля! не е голям проблем но когато карам на тамно и искам да си го пусна триабва да светкам лампата което е гадно. е та моля ви ако знете как да махна тези врътки да сменя крушките ще ви бъда много благодарен!FIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
Коментар
-
Capoeira написа:добре де дай една снимка може и схема.. да ги видиме аз имам една шепа у нас от типо, уно, дедра... който не ми трябват.."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар