кажете кои модели на фиат са с задно предаване. За да знам евентулно от кой модел може да стане нещо за мойта барака, че нещо е започнал да заминава диференцяла. Вече доста майстори го потвърдиха, и сега ще карам до счупване, защото от нищо друго май нестава.10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос като цяло за фиат
Collapse
X
-
Re: въпрос като цяло за фиат
ForceWere написа:кажете кои модели на фиат са с задно предаване. За да знам евентулно от кой модел може да стане нещо за мойта барака, че нещо е започнал да заминава диференцяла. Вече доста майстори го потвърдиха, и сега ще карам до счупване, защото от нищо друго май нестава.10х
Коментар
-
До колкото знам до 1993г. са правени на базата на ФИАТ 131 МУРАТ. Слад 93 започват да се прават по към темпрата- но не съм сигурен, тези от 95г на сам знам че са с двигател от темпра, но пак са с задно предаване. Моя е 94г. и е ни такъв ни онакъв. До колкото ми казват майсторите целия задeн мост бил досущ като този на лада, но този на ладата бил с 4см по тесен.Иначе диференциала за сега леко вие, препоръчаха ми някаква добавка сипвах и е по добре. Но и има едно тропане което е малко по неприятно от виенето, то се осеща като караш бавно по черен път или по повечко дупки така че да има странично олюляване. Но като цяло може още да доста да се кара.Tofas- Sahin 1.6 карб.
Коментар
-
вйенето може да е от луфта на конйчнйте лагерй йлй пйнйона ,ако са се йзносйлй зъбйте напрймер,,,пък олюляването й тропането са като челй от спуканй амортйсъорй йлй от каучуковйте елементй на задното окачване,,,базата е фйат 131 но йма разлйкй в размерйте ,,,най ефтйнй й в йзобйлйе резервнй частй можеш да сй намерйш в OДРЙН ,не тй йскат й вйза все едно сй се запътйл за ХАСКОВОpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар