Здравейте,имам проблем с кола Пунто 94г.,1.2 пълен инжекцион.Смених : свещите с нови магнети марели платиниум,семеринг на коляновия и разпределителния вал,тампон на скоростите,предни амортисьори, тампони на рейката,предни спирачни дискове и накладки.Сега като запаля колата работи неравномерно дори и след като загрее.Може ли някой да ми каже какво да направя. Благодаря ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неравномерна работа на двигателя на празен ход
Collapse
X
-
Re: Неравномерна работа на двигателя на празен ход
golot написа:Здравейте,имам проблем с кола Пунто 94г.,1.2 пълен инжекцион.Смених : свещите с нови магнети марели платиниум,семеринг на коляновия и разпределителния вал,тампон на скоростите,предни амортисьори, тампони на рейката,предни спирачни дискове и накладки.Сега като запаля колата работи неравномерно дори и след като загрее.Може ли някой да ми каже какво да направя. Благодаря ви.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
-
Re: Неравномерна работа на двигателя на празен ход
golot написа:Здравейте,имам проблем с кола Пунто 94г.,1.2 пълен инжекцион.Смених : свещите с нови магнети марели платиниум,семеринг на коляновия и разпределителния вал,тампон на скоростите,предни амортисьори, тампони на рейката,предни спирачни дискове и накладки.Сега като запаля колата работи неравномерно дори и след като загрее.Може ли някой да ми каже какво да направя. Благодаря ви.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар