Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неравномерна работа на двигателя на празен ход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неравномерна работа на двигателя на празен ход

Здравейте,имам проблем с кола Пунто 94г.,1.2 пълен инжекцион.Смених : свещите с нови магнети марели платиниум,семеринг на коляновия и разпределителния вал,тампон на скоростите,предни амортисьори, тампони на рейката,предни спирачни дискове и накладки.Сега като запаля колата работи неравномерно дори и след като загрее.Може ли някой да ми каже какво да направя. Благодаря ви.

Re: Неравномерна работа на двигателя на празен ход

golot написа:
    Здравейте,имам проблем с кола Пунто 94г.,1.2 пълен инжекцион.Смених : свещите с нови магнети марели платиниум,семеринг на коляновия и разпределителния вал,тампон на скоростите,предни амортисьори, тампони на рейката,предни спирачни дискове и накладки.Сега като запаля колата работи неравномерно дори и след като загрее.Може ли някой да ми каже какво да направя. Благодаря ви.
    Първо - добре дошъл във форума.Второ - за диагностика си си. Тук можем да изразим предположения за моторчето за празния ход или температурен датчик, ама със 100% сигурност - едва ли. Все пак с цел да избегнеш диагностиката провери първо тия двете (ако имаш как) а после и други ще си кажат мнението тук...
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Благодаря за бързия отговор. Само че, незнам къде се намира моторчето за празен ход и къде е температурния датчик. Забравих да напиша че също така ми смениха маслен датчик на блока на двигателя, защото течеше масло от там.

Коментар

какво значи неравномерна работа-мени си оборотите или просто целия двигател се тресе /неработеш цилиндър/
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Неравномерна работа на двигателя на празен ход

golot написа:
          Аз имам съмнение за една от бубините, ако е въртяна без да са сложени кабелите на свещите, случва се !

Коментар

Или, провери първо дали са ти сложени лулите на свещите надеждно!

Коментар

Working...
            X