Здравейте , при смяната на ремонтния комплект за заден носач на типо налага ли свалянето на главината с лагера ? Питам , защото свалянето предразполага към блъскане с чук , и оттам евентуално повреждане на лагера .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заден носач на типо.
Collapse
X
-
Смяната на задния носач е понеже типото е "разкрачено", правилно ли разбирам, става дума за един дълъг болт със две лагерчета нали, ако е така......да има бой с чук (със правилния инструмент става и без чук), но не се налага свалчне на главината с лагера освен ако не трябва повече място, аз лично несъм я свалял.Освен това мога да ти дам всички размери на лагерите и на всички детайли, така че да ти излезе по евтин комплекта, понеже струваше около 50-тина лева а то заминава обикновенно едното лагерче което е 10-15 леваСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Гледам си от Варна, ако искаш ела на центъра(зад Общината ми е колата, и всичките неща дето ги смених са още в багажника), само звънни едно тел.......... от детайлите миСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колега звънни ако искаш, главината е при мен, за повече инфо ти пратих лично съобщениеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
vesko написа:На колело, Сашко, на колело. И още толкова за труд, пак на колело....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
добре де колеги, почснявам, който иска да сменя комплекта за задния носач(дето като се разбие иколелата на типото/темпрата стават едни разчекнати) е та преди да си го сменя си записах всички размери(направих и снимки) на лагери, болтове за да не си купувам скъпия комплект (около 50-70лв.), а по отделно че идва повече от двойно по-евтинко., когато сменям и на другото колело., Освен това ако на някой му трябва съвет как се сменя да казва. Аз цял ден с него се борих.......основната борба е докато излезе стария болт, после е лесно., Аве ако се интересувате питайте, мога да кача и снимки на частите, освен това по принцип се разбива само едното лагерчекоето струва 10-15 лв.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Колега звънни ако искаш, главината е при мен, за повече инфо ти пратих лично съобщениеИмам чаркове за "Полския брат" 125 P
Коментар
-
опа здравейте пак, кой тампон, на кой носач?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
хммм, честно казано на типо/темпра на задния носач няма тампон, той е хванат към задния мост с един дълъг болт на който има два лагера, един отвън и един отвътре като се вижда едно гумено уплътнение(пръстен) което пази лагерите от прахоляците. размерите на лагерите трябва да ги потърся някъде ама утре :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар