Колеги интересно ми е колко ще откара с един резервоар. Има ли някой които си е пробвал Stiloto колко ще го изкара с един резервоар поне докато му светне резервата. Аз като я напълня малко след средната черта ми пише към 600 км че трябва да изкарам. Да му се вярва ли или.. Ще имам път към Варна и ако реша с него да ида ми е интересно дали ще ме откара с едно зареждане че май трябва и да остане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 JTD колко ще изкара с един резервоар
Collapse
X
-
nedialk00
Коментар
-
От познатия който я купихме показа среден докато той я е карал 4.9. За 1-2 седмици каране от мен се качи среден до сега който прави на 5.1 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Значи както и аз си правя сметката ако отида с нея аз ще стоя там към седмица и почити няма да я карам трябва и да се върна с едно доливане към 10л. някъде.Ако си го направя този експеримент ще постна един коментар колко е изхвърчало при нормално каране и според пътната обстановка. Също ще си направя сравнение с Ладичката мин. лято с едно презареждане на Слънчев бряг не помня вече колко л. изкара до Шабла. Е вярно е че тя гори 9-10/100 газ ама я сипвах на 80ст. някъде не беше повече от 1лв 60л бутилка. То във крайна сметка колкото и да им сипваме на колиците все си го изгарят нищо няма да върнат и да "кажат" ей това е от мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
nikolce написа:Тогава не виждам кое те притиснява. С нормално каране, с 58 литра, ще направиш Асеновград - Варна - Асеновград, и пак ще остане.Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Второто ми Стило също ми дава нисък разход на горене карано разбира се с разумна и безопасна скорост .Днеска се прибрах от Трявна като ходене до там , обратно и минаване през Боженци все остри завои и баири ми даде 4.4 среден разход .Така че спокойно можеш да пътуваш с един резервоар и да се върнеш. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар