Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Stilo 1.9 JTD колко ще изкара с един резервоар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 1.9 JTD колко ще изкара с един резервоар

Колеги интересно ми е колко ще откара с един резервоар. Има ли някой които си е пробвал Stiloto колко ще го изкара с един резервоар поне докато му светне резервата. Аз като я напълня малко след средната черта ми пише към 600 км че трябва да изкарам. Да му се вярва ли или.. Ще имам път към Варна и ако реша с него да ида ми е интересно дали ще ме откара с едно зареждане че май трябва и да остане.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
    Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

Не знам колко литра събира резервоара на Стилото, ама ти гарантирам* че, няма да изгори, цял един резервоар. Ще остане, и то доста би трябвало да остане.* - ако е JTD
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Уж го пишат че е 58л. Иначе да 1.9 JTD 115hp е

Коментар

Тогава не виждам кое те притиснява. С нормално каране, с 58 литра, ще направиш Асеновград - Варна - Асеновград, и пак ще остане.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

ако ти гори 6/100 25 литра трябва да ти стигнат за 400 км асеновград - варна е някъде толкова

Коментар

От познатия който я купихме показа среден докато той я е карал 4.9. За 1-2 седмици каране от мен се качи среден до сега който прави на 5.1 :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Значи както и аз си правя сметката ако отида с нея аз ще стоя там към седмица и почити няма да я карам трябва и да се върна с едно доливане към 10л. някъде.Ако си го направя този експеримент ще постна един коментар колко е изхвърчало при нормално каране и според пътната обстановка. Също ще си направя сравнение с Ладичката мин. лято с едно презареждане на Слънчев бряг не помня вече колко л. изкара до Шабла. Е вярно е че тя гори 9-10/100 газ ама я сипвах на 80ст. някъде не беше повече от 1лв 60л бутилка. То във крайна сметка колкото и да им сипваме на колиците все си го изгарят нищо няма да върнат и да "кажат" ей това е от мене Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

nikolce написа:
              Тогава не виждам кое те притиснява. С нормално каране, с 58 литра, ще направиш Асеновград - Варна - Асеновград, и пак ще остане.
              Не аз не се притеснявам просто ми е интересно. Както споменах и горе пробвал съм нещо с много по - стар автомобил с който е ясно че какво и да правя не мога да ида и да се върна :D с едно пълнене

Коментар

nedialk00 написа:
                ако ти гори 6/100 25 литра трябва да ти стигнат за 400 км асеновград - варна е някъде толкова
                Трябва да кара с 160, за да направи такъв разход
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е що е то по нашите пътища е възможно

Коментар

Второто ми Стило също ми дава нисък разход на горене карано разбира се с разумна и безопасна скорост .Днеска се прибрах от Трявна като ходене до там , обратно и минаване през Боженци все остри завои и баири ми даде 4.4 среден разход .Така че спокойно можеш да пътуваш с един резервоар и да се върнеш. :D
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Благодаря

Коментар

Моята резерва светва след 830-850км.Пловдив-Истанбул-Пловдив го минавам с един резервоар.
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Много зависи от стила ти на каране и от кой път ще минеш и каква нафта слагаш с Бравата от подписа Варна -Димитровград -Варна веднъж го минах с един резервоар и още 3 пъти не успях.
                          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                          X