Не съм убеден че с мултицет ще можеш да разбереш нещо конкретно защото практически той работи но не корекно защото с промяната на температурата той си променя съпротивлението .Най добре ако може някой колега ди ти даде да пробваш с друг датчик как ще се държи стрелката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
докъде ви стига стрелката на уреда за водата - брава 1.6
Collapse
X
-
Ако италианците бяха помислили още малко щяха да сложат градуси на индикатора за температурата, така ние нямаше да се чудим и да бележим с чертички къде ни отваря термостата и добре ли е температурата или не. Колега Ако можеш с точност до няколко градуса да определиш температурата на водата няма да ти е трудно да видиш дали датчика ти работи коректно. Въпроса е дали можеш да премериш колко градуса е водата като загрее. Като е студена преди палене е лесно. Разрови се. Миналата седмица( понеже и аз рових с мултицета из датчиците) един колега беше така добър да ми даде стойностите от аутодатата. Там за датчика на мойто браво 1.4 има дадени 4 температурни интервала като за всеки си има и различно съпротивление
Коментар
-
70% от колите нямат написани градуси не до кой от каква народнос е произвел колата ,очевидно е че или температурата му е висока или показанията са грешни .Най- лесно е с друг датчик иначе си отваря голяма тема на гадаене.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
nedialk00 написа:NikMar, ако ще се заяждаш изобщо недей да пишеш или ми пиши на ЛС, изпуснал съм една буква вече голяма работа станала, на всеки може да се случи, какъв ти е проблема с уреда за водата - как да го наричам от днес нататъкFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:nedialk00 написа:NikMar, ако ще се заяждаш изобщо недей да пишеш или ми пиши на ЛС, изпуснал съм една буква вече голяма работа станала, на всеки може да се случи, какъв ти е проблема с уреда за водата - как да го наричам от днес нататъкFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар